Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 05:25 | London, Apr 26 03:25 | New York, Apr 25 23:25
Shanghai, Apr 26 11:25 | Tokyo, Apr 26 12:25 | Sydney, Apr 26 14:25

Білорусь і Росія зіллють воєдино свої транспортні системи

Білорусь і Росія зіллють воєдино свої транспортні системи
Рейтинг: 0
Голосів: 0




6 жовтня 2010 в 09:00 - Роман Зайцев


Білорусь і Росія зіллють воєдино свої транспортні системи

Білорусь і Росія підготували проект плану формування об'єднаної транспортної системи на 2011-2012 роки.  



Про це заявив міністр транспорту РФ Ігор Левітін під час зустрічі з прем‘єр-міністром Білорусі Сергієм Сидорським у Мінську, повідомляє "Росбалт".

"Ми розробили проект плану формування об‘єднаної транспортної системи на 2011-2012 рр. і будемо просити вас і Володимира Володимировича затвердити цей план", - сказав міністр.

При цьому він додав, що міністерства транспорту двох країн починають "продивлятися реформування наших транспортних комплексів, уніфікацію тарифної політики і виходити на спільні великі плани".

Левітін також повідомив, що у вівторок в Мінську білоруська та російська сторони підписали угоду про перенесення транспортного контролю на зовнішній кордон Союзної держави.

"Ви з Володимиром Володимировичем поставили завдання, що транспортники повинні бути першими, хто піде в інтеграцію. Я вважаю, що цим кроком ми показали готовність інтегрувати наші транспортні системи", - підкреслив міністр, звертаючись до Сидорського.

Білорусь і Росія зіллють воєдино свої транспортні системи


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті