Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:51 | London, Apr 26 20:51 | New York, Apr 26 16:51
Shanghai, Apr 27 04:51 | Tokyo, Apr 27 05:51 | Sydney, Apr 27 07:51

"АероСвіт" домовився з японцями про чартери

"АероСвіт" домовився з японцями про чартери
Рейтинг: 0
Голосів: 0




30 вересня 2010 в 17:30 - Роман Зайцев


"АероСвіт" домовився з японцями про чартери

Авіакомпанія "АероСвіт" підписала угоду з туроператором Japan Air Travel про виконання чартерних рейсів на маршруті Київ-Токіо.  



Про це повідомляє прес-служба авіаперевізника.

Згідно з повідомленням, у період із середини липня до кінця вересня 2011 року буде виконано 11 рейсів.

"АероСвіт" має призначення на лінію Київ-Токіо. І ми готові розглянути питання про початок регулярних польотів до Токіо, щойно буде підписана міжурядова угода про повітряне сполучення між Україною і Японією", - наведені в повідомленні слова першого заступника генерального директора "АероСвіту" з комерційної роботи Антона Маттіса.

ЗАТ "АероСвіт" створене в 1994 році. Флот компанії складається з 13 середньомагістральних Boeing 737 і трьох далекомагістральних Boeing 767.

Також, спільно з іншими українськими компаніями-партнерами "АероСвіт" на низці маршрутів використовує літаки Airbus 320, Embraer 145, Embraer 195 і Ан-148.

За даними "АероСвіту", близько 38% акцій перевізника належать нідерландській компанії Gilward Investments BV, Фонду держмайна України - 22,4%, компанії "ГенАвіа-Інвест" - 24,99%, Investment Advisors Group - 9,8% і "Бюро" - 4,8%.

"АероСвіт" домовився з японцями про чартери


Новини Статті Аналітика
Добудова другого транспортного Ан-225 Добудова другого транспортного Ан-225 "Мрія" обійдеться в 300 мільйонів доларів Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті