Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 07:13 | London, Apr 26 05:13 | New York, Apr 26 01:13
Shanghai, Apr 26 13:13 | Tokyo, Apr 26 14:13 | Sydney, Apr 26 16:13

Україна продовжить постачання риби на територію Митного союзу

Україна продовжить постачання риби на територію Митного союзу
Рейтинг: 0
Голосів: 0




15 листопада 2010 в 14:50 - Роман Зайцев


Україна продовжить постачання риби на територію Митного союзу

Головний державний інспектор ветеринарної медицини України Іван Бісюк і глава Россільгоспнагляду Сергій Данкверт домовилися про продовження терміну дії існуючих дозволів на постачання рибної продукції на територію Митного союзу українськими підприємствами.  



Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням Держкомветмедицини.

Зокрема, сторони прийняли рішення продовжити термін дії існуючих дозволів на постачання рибної продукції на територію Митного союзу українськими підприємствами за умови гарантій безпеки, наданих українською Держветслужбою.

Також була досягнута домовленість про надання російській стороні цього тижня списку українських м‘ясо-молочних підприємств - потенційних експортерів в РФ для подальшого їх спільного інспектування.

Під час зустрічі були порушені питання про розширення асортименту продукції українських виробників, яка буде експортуватися в країни-учасниці Митного союзу.

Як повідомлялося, в кінці жовтня в ході візиту Данкверта в Україну, де він зустрівся з міністром аграрної політики Миколою Присяжнюком, глава Россільгоспнагляду повідомив, що за підсумками перевірок рибопереробних підприємств України прийнято рішення включити в список постачальників в РФ 6 з 8 проінспектованих підприємств.

За його словами, цей список підлягає узгодженню з членами Митного союзу.

Підприємства можуть бути включені в затверджений список після усунення на них раніше виявлених порушень та надання гарантій безпеки ветеринарною службою України.

За даними Россільгоспнагляду, нещодавно ветеринарна служба України відкликала власні акти перевірок м‘ясо- і молокопереробних підприємств України у зв‘язку з їх невідповідністю російським ветеринарно-санітарним вимогам і нормам, виявленим в ході спільної інспекції у вересні 2010 року.

Так, Россільгоспнагляд попросив надати Україні оновлений список українських підприємств, зацікавлених у поставках тваринницької продукції в Росію і гарантії ветеринарної служби України про їх відповідність російським ветеринарно-санітарним вимогам і вимогам Митного союзу.

Згодом ці підприємства будуть поінспектовані за участю фахівців Россільгоспнагляду.

Україна продовжить постачання риби на територію Митного союзу


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті