Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 15:34 | London, Apr 26 13:34 | New York, Apr 26 09:34
Shanghai, Apr 26 21:34 | Tokyo, Apr 26 22:34 | Sydney, Apr 27 00:34

Клюєв прогнозує дворазове збільшення товарообігу з Росією

Клюєв прогнозує дворазове збільшення товарообігу з Росією
Рейтинг: 0
Голосів: 0




14 жовтня 2010 в 13:40 - Роман Зайцев


Клюєв прогнозує дворазове збільшення товарообігу з Росією

Україна і Росія в 2010 році можуть збільшити товарообіг до 50 млрд. доларів із 25,86 млрд. доларів у 2009 році.  



Такий прогноз висловив перший віце-прем‘єр Андрій Клюєв на зустрічі з першим заступником голови уряду РФ Ігорем Шуваловим в Києві у середу, повідомляє прес-служба українського першого віце-прем‘єра.

За інформацією Клюєва, за сім місяців 2010 року обсяг взаємної торгівлі між Україною і Росією збільшився практично удвічі і склав 22 млрд. доларів.

"При таких темпах зростання річний рубіж в 50 млрд. доларів у взаємній торгівлі цілком здійсненне завдання", - вважає він.

Також перші заступники керівників урядів двох країн обговорили підготовку до сьомого засідання Українсько-російського міжурядового комітету з економічного співробітництва, проведення якого заплановано на 27 жовтня, інформує прес-служба.

У цьому контексті вони заслухали доповіді експертів двох країн.

Крім цього учасники зустрічі обговорили широке коло питань співпраці між Україною і Росією, зокрема, у сфері ядерної енергетики, авіабудування, ракетно-космічної галузі, суднобудування та транспортної сфери.

Серед іншого Клюєв та Шувалов обговорили перспективи співпраці в області інфраструктурних проектів, а також можливість проведення 27 жовтня в Києві Українсько-російського ділового форуму "Україна - Росія: інфраструктурні проекти. Питання модернізації".

Як повідомлялося, в 2009 році товарообіг між Україною і Росією знизився на 35%, при цьому експорт з України впав на 38,9%, тоді як імпорт зменшився на 31,6%.

Клюєв прогнозує дворазове збільшення товарообігу з Росією


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті