Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 14:44 | London, Apr 26 12:44 | New York, Apr 26 08:44
Shanghai, Apr 26 20:44 | Tokyo, Apr 26 21:44 | Sydney, Apr 26 23:44

ОПЕК повинна суворо дотримуватися політики по квотах на експорт нафти

ОПЕК повинна суворо дотримуватися політики по квотах на експорт нафти




27 вересня 2010 в 10:49 - Христина


ОПЕК повинна суворо дотримуватися політики по квотах на експорт нафти

Країни-учасниці ОПЕК повинні суворо дотримуватися стабільної політики за квотами на експорт нафти, не збільшуючи їх, повідомляє Reuters з посиланням на міністра нафти Кувейту Ахмед аль-Абдаллу аль-Сабаха (Ahmad al-Abdullah al-Sabah).  



"Я не переймаюся з приводу попиту, я турбуюся про квоти", - заявив міністр. "ОПЕК має дотримуватися квот", - додав він.

Зустріч країн-учасниць Організації країн-експортерів нафти пройде 14 жовтня у Відні.

Лівія, Ірак, Катар, Еквадор і Кувейт вважають, що політику організації не потрібно міняти.

Всього в ОПЕК входять 12 країн: Алжир, Ангола, Еквадор, Іран, Ірак, Кувейт, Лівія, Нігерія, Катар, Саудівська Аравія, ОАЕ і Венесуела.

У вересні генеральний секретар ОПЕК Абдалла Салем аль-Бадрі повідомляв, що ніхто з членів картелю офіційно не звертався з проханням розглянути питання підвищення квот на видобуток нафти. За його словами, оптимальна ціна на нафту становить 72-83 долара за барель. Генсек ОПЕК заявив, що Росії, що не входить до картелю, в майбутньому, можливо, треба буде "пригальмувати" збільшення видобутку нафти. Тим не менше він зазначив, що нині рівень видобутку нафти в РФ не впливає на роботу картелю і плани по квотуванню.

 

ОПЕК повинна суворо дотримуватися політики по квотах на експорт нафти


Новини Статті Аналітика
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Україна скасувала квоти на експорт зернових Україна скасувала квоти на експорт зернових Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті