Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 09:43 | London, Apr 18 07:43 | New York, Apr 18 03:43
Shanghai, Apr 18 15:43 | Tokyo, Apr 18 16:43 | Sydney, Apr 18 18:43

Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці

Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці




13 травня 2011 в 18:00 - Роман Зайцев


Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці

Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці в 2010-2011 маркетинговому році. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров в інтерв'ю агентству Reuters.



"Ми зараз розглядаємо можливість скасування квот на продовольчу пшеницю. Це рішення може відбутися в найближчі тижні, тому що запаси в нас хороші, і ми можемо на таке рішення піти", - заявив М.Азаров.

"Якщо у нас з‘явиться достатньо об‘єктивних даних про гарний урожай, то, з урахуванням перехідних запасів, які ми вже зараз маємо. Ніяких обмежень на експорт зерна не буде введено. Це я можу однозначно обіцяти".

Нагадаємо, Україна ввела квотування експорту пшениці, ячменю і кукурудзи в жовтні 2010 р. у зв‘язку з різким сплеском попиту на українське зерно після рішення Росії заборонити експорт зернових через істотне падіння врожаю. Квотування було введено строком до 31 грудня 2010 р. У кінці минулого року його продовжили до 31 березня 2011 р. В кінці березня уряд вирішив продовжити квотування зерна ще на квартал.

27 квітня Кабмін прийняв рішення про скасування квотування кукурудзи, яке набуло чинності 5 травня.

Раніше міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк заявив, що 15-20 травня уряд може розглянути питання скасування квотування експорту інших зернових культур.

Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті