Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 09:08 | London, Apr 16 07:08 | New York, Apr 16 03:08
Shanghai, Apr 16 15:08 | Tokyo, Apr 16 16:08 | Sydney, Apr 16 18:08

"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок

"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок




26 травня 2015 в 18:00 - Роман Зайцев


"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок

Асоціація "Укравтопром" просить Кабінет міністрів ввести квотування імпортних автомобілів, а також забезпечити 10-річний перехідний період для діючого нині в Україні ввізного мита на імпорт автомобілів.  



Запчасти jcbпоставка запчастей, комплектующих, а также расходных материалов к дорожно-строительной технике JCB.

Про це розповів голова асоціація "Укравтопром" Михайло Резник, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ми просимо подумати про встановлення певної квоти для тих автомобілів, які сьогодні дуже легко потрапляють на наш ринок. Приміром, за 4 місяці загальний товарообіг міжнародної торгівлі між Україною і Євросоюзом становить 800 млн. доларів з яких 500 млн. доларів припадає на ввезені автотранспортні засоби. На нашу думку, це не критичний імпорт. Для України критичним є газ, сировина, ресурси, які необхідно переробляти. А мати таку негативну тенденцію зовнішньої торгівлі не правильно", - зазначив Резнік.

Він пояснив, що квоти, у разі їх введення, будуть розраховуватися за спеціальною формулою.

Спочатку буде визначена загальна квота для всіх автовиробників, після чого буде проведена градація для конкретних марок, з урахуванням вимог автовиробників.

"Це не ліцензування, а звичайна форма захисту. Ми наполягаємо щоб формула розраховувалася з 2005 року, коли ще не відбулося розширення Євросоюзу", - підкреслив Резник.

Глава "Укравтопрому" припустив, що квотування не є однозначним інструментом і може бути не прийняте.

Крім того, автовиробники наполягають на збереженні сьогоднішньої ставки ввізного мита на імпорт автомобілів на період у 10 років.

"Ми наполягаємо на 10-річному перехідному періоді у рамках зони вільної торгівлі з Євросоюзом для 10% ставки ввізного мита, яка діє сьогодні. Є розуміння між міністерством економіки України, Міністерством промислової політики та асоціацією "Укравтопром". Також це розуміння є у західних виробників. Для них не критично, щоб український автопром був сьогодні позбавлений умов, на яких вже інтегрувався", - резюмував Резнік.

 
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні введуть електронні митні декларації В Україні введуть електронні митні декларації Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна скасувала квоти на експорт зернових Україна скасувала квоти на експорт зернових Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті