Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 20:19 | London, Apr 26 18:19 | New York, Apr 26 14:19
Shanghai, Apr 27 02:19 | Tokyo, Apr 27 03:19 | Sydney, Apr 27 05:19

ФРС на правильному шляху, вважають економісти

ФРС на правильному шляху, вважають економісти




30 серпня 2010 в 11:30 - Уляна Роїк


ФРС на правильному шляху, вважають економісти

За проведеним недавно опитуванням серед економістів міжнародного рівня, встановлена позитивна оцінка курсу ФРС щодо грошово-кредитної політики.  



Представники національної асоціації бізнес економіки (National Association for Business Economics) заявили в понеділок, що 60 % з 242 членів опитаних від 30 липня – 10 вважають грошово-кредитну політику "відповідною" до умов, з якими зараз зіткнулася економіка.

ФРС підтримує рівень облігаційних процентних ставок стійким на 0,25 %, ще зі свого останнього засідання 10 серпня і обіцяє надалі підтримувати його на низькому рівні протягом тривалого періоду.

Близько 67 % вважають, рішення ФРС на засіданні 10 серпня щодо використання грошових коштів від іпотечних облігацій з терміном погашення, які вони тримають для того, щоб викупити більше державного боргу, було необхідним за умов ослаблення економіки. За допомогою цього рішення було збережено баланс ФРС.

На думку 45 % респондентів, найближчим часом може відбутися дефляція, або падіння цін, в короткостроковій перспективі, але це станеться перед інфляцією, яка триватиме довше.

ФРС прагне зберегти достатню ліквідність у фінансовій системі, з метою надати імпульс до кредитування, однак деякі аналітики говорять, що в майбутньому може бути важко подолати ліквідність досить швидко, щоб запобігти ризику інфляційної спіралі цін.

Приблизно половина економістів вважає, що ФРС почала вдаватися до жорсткішої політики занадто пізно, і стільки ж вважають, що нещодавно прийнятий закон фінансового регулювання мало вплине на зменшення ризику, щодо виникнення ще однієї глобальної фінансової кризи.

Дуже багато економістів ставиться зі скептицизмом до цих питань.

Повністю 89 відсотків вважають, нещодавній капітальний перегляд системи фінансового регулювання не буде мати достатнього впливу на уникнення нової кризи.

Економісти в цілому виступають проти зниження податків, як це сталося у 2003 році, при колишній адміністрації Буша, і термін якого закінчується в кінці цього року.
 

ФРС на правильному шляху, вважають економісти


Новини Статті Аналітика
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд європейських ринків за 08.02.2011. Китай визначає динаміку європейських ринків Огляд європейських ринків за 08.02.2011. Китай визначає динаміку європейських ринків
ФРС США може перестати викупляти держоблігації на $600 млрд. ФРС США може перестати викупляти держоблігації на $600 млрд. Оцінка вартості акцій та облігацій Оцінка вартості акцій та облігацій Огляд українських ринків за 08.02.2011. Втрат вдалося уникнути Огляд українських ринків за 08.02.2011. Втрат вдалося уникнути
Банки проведуть стрес-тести за вимогою ФРС Банки проведуть стрес-тести за вимогою ФРС Вплив Федеральної резервної системи США на валютний ринок Вплив Федеральної резервної системи США на валютний ринок Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ФРС збільшила прогноз зростання ВВП США на 3,4-3,9% ФРС збільшила прогноз зростання ВВП США на 3,4-3,9% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
США не виплачуватимуть 3 роки бонуси топ-менеджерам великих банків США не виплачуватимуть 3 роки бонуси топ-менеджерам великих банків Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті