Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 21:23 | London, Apr 26 19:23 | New York, Apr 26 15:23
Shanghai, Apr 27 03:23 | Tokyo, Apr 27 04:23 | Sydney, Apr 27 06:23

Центральний банк Китаю вибирає заходи кількісного пом’якшення



14 жовтня 2010 в 13:10 - Христина


Центральний банк Китаю вибирає заходи кількісного пом’якшення

Китай буде використовувати більше заходів кількісного пом’якшення для посилення монетарної політики в цьому році через обмежену можливость підвищення процентних ставок, сказав економіст з уряду КНР в четвер.  



Ба Шусун (Ba Shusong), старший економіст в Центрі з дослідження проблем розвитку при китайському уряді, назвав прикладом таких заходів підвищення центральним банком норми резервування на цьому тижні, яке повинно змусити кредитні організації залишатися всередині суми в 7,5 трильйона юанів виданих кредитів в цьому році.

"Так як Центробанк вже обмежує інфляцію, застосовуючи кредитне стримування, то у нас обмежені можливості щодо збільшення процентних ставок у цьому році, - сказав Ба на банківському форумі в Пекіні. - Малоймовірно, що Центробанк буде слідувати такій політиці".

Народний банк Китаю зміг відновити механізм монетарної політики до стану нормального функціонування після вкрай м’якого режиму регулювання в минулому році, не підвищивши при цьому процентних ставок. Збільшення ставок загрожує розширенням спреду між доходностями держоблігацій КНР і США і, отже, припливом спекулятивного капіталу.

 

Центральний банк Китаю вибирає заходи кількісного пом’якшення


Новини Статті Аналітика
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті