Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:08 | London, Apr 26 16:08 | New York, Apr 26 12:08
Shanghai, Apr 27 00:08 | Tokyo, Apr 27 01:08 | Sydney, Apr 27 03:08

Голова ФРС захищає практику викупу активів

Голова ФРС захищає практику викупу активів




5 жовтня 2010 в 11:00 - Христина


Голова ФРС захищає практику викупу активів

Викуп активів американським Центробанком знизив вартість запозичень і допоміг економіці, і подібні дії в подальшому можуть знову пом’якшити фінансові умови, вважає глава ФРС Бен Бернанке.  



"Я не можу сказати вам конкретних значень, але я думаю, що додатковий викуп, хоча у нас і немає точних цифр, в змозі пом’якшити фінансові умови", - сказав він.

Після того, як ФРС скоротила ключову ставку практично до нуля, вона викупила Treasuries і цінні папери, забезпечені заставами, на суму $1,7 трильйона, намагаючись впоратися з фінансовою кризою і допомогти економіці вийти з рецесії.

Фінансові ринки очікують, що ФРС запустить новий раунд викупу активів вже на найближчому засіданні в листопаді, але регулятори до цих пір не прийшли до єдиної думки про ефективність подібних заходів.

Бернанке заявив, що переконаний, що програма викупу активів ФРС призвела до зниження кредитних ставок, що, у свою чергу, призвело до зростання відновлення.

Програма викупу "підвищила готовність інвесторів брати на себе розумний ризик і створювати деяку опору для економіки", сказав він.

"Я думаю, це була ефективна програма".

У вересні ФРС повідомила що готова прийняти нові заходи, якщо це необхідно для підтримки відновлення і підвищення інфляції.

Глава ФРС також відзначив, що США загрожують найнеприємніші наслідки, якщо вони не зможуть повернути федеральний бюджет в нормальну колію, однак спішне "затягування поясів" може перешкодити відродженню економіки.

"Економічні умови дають мало можливостей для значного скорочення дефіциту в наступні один-два роки; в дійсності передчасні бюджетні скорочення можуть поставити відновлення під загрозу", - вважає він.

 

Голова ФРС захищає практику викупу активів


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.02.2011. І знову Китай Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.02.2011. І знову Китай

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті