Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 01:45 | London, Apr 24 23:45 | New York, Apr 24 19:45
Shanghai, Apr 25 07:45 | Tokyo, Apr 25 08:45 | Sydney, Apr 25 10:45

Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів



1 червня 2011 в 09:00 - Роман Зайцев


Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів

Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку з листом, в якому просить якомога скоріше відновити обіг цінних паперів 12 підприємств, пов'язаних з групою "Донецьксталь". Про це повідомляє прес-служба асоціації.



Зокрема в листі наголошується, що серед цінних паперів 12 емітентів є підприємства чиї акції входять до біржових індексів та знаходяться в портфелях публічних фондів. Після поширення біржами інформації про припинення обігу акцій ПАТ "Ясинівський коксохімічний завод" та ПАТ "Шахтоуправління "Покровське" ціни на акції підприємств знизилися на 35% та 45% відповідно, індекс ПФТС впав на 0,69%, індекс Української біржі зменшився на 0,59%.

Через наведене Асоціація просить ДКЦПФР поновити укладання договорів купівлі-продажу облігацій 12 емітентів, оскільки ці цінні папери не можут бути інструментом розширення корпоративного конфлікту; застосувати інший, ніж повне зупинення на 12 місяців обігу цінних паперів, способ захисту прав акціонерів та недопущення розширення корпоративного конфлікту навколо підприємств, пов‘язаних з концерном "Енерго". Також Асоціація просить встановити порядок, що забезпечить одночасне повідомлення всіх учасників фондового ринку про рішення ДКЦПФР щодо зупинення клірингу, договорів купівлі-продажу цінних паперів та унеможливить укладання договорів з використанням асиметричної інсайдерської інформації.

Нагадаємо, 24 травня 2011 р. ДКЦПФР встановила 12-місячну заборону на проведення операцій з цінними паперами 12 підприємств, пов‘язаних з групою "Донецьксталь".

Також ДКЦПФР заявила, що зупинення обігу цінних паперів 12 підприємств прийнято з метою недопущення розширення корпоративного конфлікту.

Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів


Новини Статті Аналітика
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
На відновлення Японії необхідно 184 мільярди доларів На відновлення Японії необхідно 184 мільярди доларів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті