Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 04:35 | London, Apr 26 02:35 | New York, Apr 25 22:35
Shanghai, Apr 26 10:35 | Tokyo, Apr 26 11:35 | Sydney, Apr 26 13:35

Австрійці можуть купувати "Укртелеком" для Ахметова

Австрійці можуть купувати "Укртелеком" для Ахметова




22 грудня 2010 в 09:11 - Роман Зайцев


Австрійці можуть купувати "Укртелеком" для Ахметова

Єдину заявку на участь у конкурсі з приватизації ВАТ "Укртелеком" подала українська компанія "ЕСУ", дочка австрійської інвесткомпанії EPIC.



Про це повідомив глава Фонду держмайна Олександр Рябченко на прес-конференції в Києві у вівторок, передає "Інтерфакс".

"Ця компанія вчора ввечері подала заявку і всі необхідні документи", - сказав він.

Австрійська EPIC, приватна інвестиційно-банківська фірма, була створена в 1989-1991 роках для надання консалтингових та інвестиційних послуг в процесі проведення приватизації в Центральній і Східній Європі.

Керуючими партнерами EPIC є Пітер Гольдшайдер, Гюстав Вюрмбек і Франц Ланшутцер.

EPIC до кінця 2006 року була великим акціонером ВАТ "Кінто" - найбільшої української компанії з управління активами публічних інвестиційних фондів, що брала активну участь у приватизації в країні.

Крім того, в липні 2006 року EPIC став інвестором компанії RBScom, що спеціалізується на обслуговуванні операторів мобільного зв’язку, яка потім була перейменована в EPIC Services Ukraine.

До основних видів діяльності компанії відносяться: розгортання і модернізація мереж мобільних операторів, технічна підтримка, мережеві сервіси, поставка обладнання та логістичні послуги.

ESU має філії в Одесі, Львові, Донецьку і Харкові, центри обслуговування в Чернівцях, Івано-Франківську, Кіровограді, Ужгороді, Миколаєві і Херсоні.

Крім того, на початку 2010 року EPIC створила партнерство з турецьким інвестиційним будинком Crescent Capital, що спеціалізується на наданні послуг інвестбанкінгу в сфері інфраструктури та енергетики, для надання консалтингових послуг турецьким компаніям, що інвестують в Центральну і Східну Європу.

Джерело "Економічної правди" в АМКУ повідомило, що українська компанія "ЕСУ", дочка австрійської інвесткомпанії EPIC, може виконувати замовлення бізнесмена Ріната Ахметова, власника СКМ.

Нагадаємо, що сьогодні видання "Комерсант Україна"повідомило, посилаючись на власні джерела у ФДМ, що заявку на участь у приватизації "Укртелекому" подала компанія, пов’язана з СКМ.

СКМ, Ріната Ахметова, заявила, що не подавала заявки на участь в приватизації "Укртелекому".

Австрійці можуть купувати "Укртелеком" для Ахметова


Новини Статті Аналітика
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
ФДМУ списав пакет акцій ФДМУ списав пакет акцій "Укртелекому" на рахунок "ЕСУ" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті