Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 21:42 | London, Apr 26 19:42 | New York, Apr 26 15:42
Shanghai, Apr 27 03:42 | Tokyo, Apr 27 04:42 | Sydney, Apr 27 06:42

Nestle створює підрозділ медичного харчування

Nestle створює підрозділ медичного харчування




27 вересня 2010 в 12:55 - Уляна Роїк


Nestle створює підрозділ медичного харчування

Компанія Nestle оголосила про створення спеціального підрозділу, який буде займатися виробництвом харчування для людей із зайвою вагою, хворобою Альцгеймера та іншими захворюваннями, повідомляє прес-служба компанії.  



Nestle Health Science S.A. буде повністю належати Nestle і почне роботу з 1 січня 2010 року. Вона буде використовувати розробки Nestle в області здорового харчування, йдеться в прес-релізі.

Нагадаємо, що у 2009 році продукти здорового харчування вже принесли транснаціональної компанії 1,6 млрд. швейцарських франків (близько 1,2 млрд. євро).

Наукову підтримку нового підрозділу буде забезпечувати спеціальний інститут.

Протягом наступного десятиліття Nestle планує вкласти в розвиток інституту кілька сотень мільйонів швейцарських франків, повідомляє прес-служба Nestle.

Чистий прибуток одного з найбільших в світі виробників продуктів харчування Nestle SA (Швейцарія) за I півріччя 2010 року збільшилася на 7,5% і склав 5,45 млрд. швейцарських франків (3,93 млрд. євро).

Обсяг продажів Nestle за підсумками січня-червня цього року підвищився на 5,9% і досяг 55,34 млрд. швейцарських франків (39,93 млрд. євро).
 

Nestle створює підрозділ медичного харчування


Новини Статті Аналітика
ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nestle зацікавлена в придбанні в Україні виробника води Nestle зацікавлена в придбанні в Україні виробника води Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Прибуток Nestle виріс до $34,2 млрд. Прибуток Nestle виріс до $34,2 млрд. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Виручка компанії IMAX подвоїлася завдяки продажам квитків у свої кінотеатри Виручка компанії IMAX подвоїлася завдяки продажам квитків у свої кінотеатри Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Nestle і Fonterra планують створити спільне підприємство в Чилі Nestle і Fonterra планують створити спільне підприємство в Чилі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті