Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 23:14 | London, Apr 25 21:14 | New York, Apr 25 17:14
Shanghai, Apr 26 05:14 | Tokyo, Apr 26 06:14 | Sydney, Apr 26 08:14

Виручка компанії IMAX подвоїлася завдяки продажам квитків у свої кінотеатри

Виручка компанії IMAX подвоїлася завдяки продажам квитків у свої кінотеатри




4 січня 2011 в 17:59 - Христина


Виручка компанії IMAX подвоїлася завдяки продажам квитків у свої кінотеатри

Компанія IMAX подвоїла в 2010 році продаж квитків в мережі своїх кінотеатрів, заробивши 546 мільйонів доларів. Про це повідомляє The Wall Street Journal. У 2009 році глядачі принесли IMAX 271 мільйон доларів.



Продажі квитків в перерахунку на кількість кінотеатрів виросли більш ніж на 50 відсотків, а частка міжнародних продажів в доходах канадської компанії зросла з 26 до 39 відсотків.

Після успіху "Аватара" Джеймса Кемерона попит на IMAX різко виріс, що дозволило компанії укласти контракти на будівництво 198 кінотеатрів у перші три квартали 2010 року. За аналогічний період 2009 року IMAX вдалося укласти лише 23 подібних контракти.

Раніше британські ЗМІ повідомили, що корпорація Sony може запропонувати більше 40 доларів за акцію IMAX. У компаніях, втім, відмовилися коментувати чутки.
 

Виручка компанії IMAX подвоїлася завдяки продажам квитків у свої кінотеатри


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті