Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 10:05 | London, Apr 24 08:05 | New York, Apr 24 04:05
Shanghai, Apr 24 16:05 | Tokyo, Apr 24 17:05 | Sydney, Apr 24 19:05

Nestle і Fonterra планують створити спільне підприємство в Чилі

Nestle і Fonterra планують створити спільне підприємство в Чилі




30 листопада 2010 в 16:35 - Христина


Nestle і Fonterra планують створити спільне підприємство в Чилі

Провідний виробник молочної продукції з Нової Зеландії Fonterra і швейцарська Nestle планують створити спільне підприємство у Чилі для просування своїх продуктів.



У СП увійдуть місцеві "дочки" компаній - Soprole і Nestle Chile. Вони займуться виробництвом, дистрибуцією і продажем питного молока, йогуртів, десертів, соку, сиру, вершків і масла.

Підприємство стане частиною створеного в 2002 році в Латинській Америці альянсу між Fonterra і Nestle - Dairy Partners Americas. Під його управлінням знаходиться 13 виробництв в Бразилії, Аргентині, Венесуелі, Колумбії та Еквадорі.

У Soprole працюють близько 1800 співробітників, компанія є лідером на місцевому ринку молочної продукції. Операції в Чилі складають приблизно 5% від всіх продажів Fonterra. Гравцям ще належить отримати дозвіл на створення СП від чилійських регулюючих органів.

У разі схвалення новозеландцям і швейцарцям будуть належати рівні частки в спільному підприємстві. Потенційний щорічний обсяг продажів СП оцінюється в 770 млн. новозеландських доларів.
 

Nestle і Fonterra планують створити спільне підприємство в Чилі


Новини Статті Аналітика
Росія хоче створити спільне підприємство з Росія хоче створити спільне підприємство з "Турбоатомом" Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВВП Чилі в І кварталі виріс на 9,8% в річному вирахуванні ВВП Чилі в І кварталі виріс на 9,8% в річному вирахуванні Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Samsung і Sony скоротять статутний капітал свого СП на $ 555 млн. Samsung і Sony скоротять статутний капітал свого СП на $ 555 млн. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров запропонував Путіну якнайшвидше завершити створення авіаційного СП Азаров запропонував Путіну якнайшвидше завершити створення авіаційного СП Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В В "Газпромі" бояться, що приватизація "Нафтогазу" ускладнить створення СП У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті