Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 20:36 | London, Apr 26 18:36 | New York, Apr 26 14:36
Shanghai, Apr 27 02:36 | Tokyo, Apr 27 03:36 | Sydney, Apr 27 05:36

Компанія "Інтеко" представить нові напрямки своєї діяльності

Компанія "Інтеко" представить нові напрямки своєї діяльності
Рейтинг: 0
Голосів: 0




4 жовтня 2010 в 11:19 - Оксана Кадай-Гриців


Компанія "Інтеко" представить нові напрямки своєї діяльності

 Компанія "Інтеко" в рамках 13-ї Міжнародної виставки комерційної нерухомості та інвестицій Expo Real у Мюнхені (ФРН) представить енергозберігаючі технології і концепцію "Green Building" і презентує нові напрямки своєї діяльності - "Fee development" і комплексне освоєння територій з метою масового житлового будівництва на основі власної виробничої бази у вигляді реконструйованих чи знову створюваних ДСК, говориться в повідомленні компанії.  



З нього випливає, що в цьому році експозиція "Інтеко" також включить в себе ряд проектів у різних регіонах Росії і за кордоном, реалізація яких розрахована на довгострокову перспективу - аж до 2026 року.
Крім того, на стенді компанії можна буде побачити, як реалізуються об’єкти, створювані в рамках концепції "Інтеко-парки". Наприклад, офісно-готельний комплекс "Ньютон-парк" в Москві, закладений в 2009 році, який в даний час активно будується, або бізнес-центр "Москва-парк" в столиці Казахстану Астані, зведення якого вже завершено. Ще один проект, реалізований об’єкт компанії - багатофункціональний комплекс "Ф’южн-парк", в якому на даний момент розвивається інфраструктура.
Разом з тим, до складу багатофункціональних комплексів ("Ньютон-парк", "Космо-парк", "Аеро-парк", "Москва-парк") входять готелі.
На виставці компанія в цьому році також представить два готелі, що відкрилися в 2009 і 2010 роках відповідно - готельний комплекс Grand Tirolia Golf & Ski Resort в Кітцбюелі (Австрія) і бізнес-готель "Новий Петергоф" в Петербурзі, а також проекти готелю категорії de-luxe на вулиці Іллінка в Москві та апарт-готелю Quisisana в Карлових Варах (Чеська республіка), реалізація яких ще триває.
Крім того, на Expo Real можна буде побачити проект туристичного та житлового комплексу Paradise Golf, що зводиться на середземноморському узбережжі Марокко, і проект офісного комплексу з апартаментами, створюваного компанією на Садовничиській набережній у Москві.
"Відповідно до розробленої нами стратегії, ми беремо участь у великих міжнародних виставках один раз на два роки. Це дозволяє демонструвати дійсно нові цікаві проекти і напрямки діяльності, показувати розвиток наших об’єктів в динаміці ...", - наводяться в повідомленні слова директора департаменту зовнішніх комунікацій ЗАТ "Інтеко" Геннадія Теребкова.
Він також відзначає, що в цьому році є одна відмінність від попередньої практики - було прийнято рішення в цей раз не проводити в Мюнхені культурний вечір у рамках відроджених "Інтеко" "Російських сезонів", так як в 2010 році компанія виступила організатором цілого ряду подібних культурних заходів у Росії, Австрії та Франції, завершивши тим самим щорічний цикл "Російських сезонів".
 

Компанія "Інтеко" представить нові напрямки своєї діяльності


Новини Статті Аналітика
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄБРР виділить по 200 тис. євро на проекти енергоефективності в малих містах України ЄБРР виділить по 200 тис. євро на проекти енергоефективності в малих містах України Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін затвердив стратегію управління держборгом Кабмін затвердив стратегію управління держборгом У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Китай не буде вкладати гроші в українські проекти Китай не буде вкладати гроші в українські проекти Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті