Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:29 | London, Apr 25 12:29 | New York, Apr 25 08:29
Shanghai, Apr 25 20:29 | Tokyo, Apr 25 21:29 | Sydney, Apr 25 23:29

Китай не буде вкладати гроші в українські проекти

Китай не буде вкладати гроші в українські проекти




17 січня 2011 в 07:28 - Ілона Чіркова


Китай не буде вкладати гроші в українські проекти

Китайські інвестори висловили раніше готовність вкладати інвестиції в будівництво швидкісної гілки залізничного сполучення "Бориспіль - Київ", розробку українського морського шельфу, а також будівництво електростанції в Криму. Але до цієї пори ці проекти так і знаходяться під питанням.



В україно-китайських відносинах спостерігається деяке напруження, у зв'язку з присутністю українського представника на церемонії нагородження Нобелівською премією китайського дисидента Лю Сяобо. Незважаючи на попередження Китаю, під тиском ЄС Україна все ж направила на церемонію свого представника. Тепер, в результаті політичних розбіжностей країна може втратити великого інвестора.

Крім розбіжностей у політиці китайські інвестори побоюються вкладати гроші через умови ведення бізнесу в Україні. Зокрема їх побоювання пов'язані з інвестиціями в українську енергетику. На сьогоднішній день у країні не доведена до кінця система ринкового регулювання, а будь-який інвестор вимагає ринковий принцип, щоб забезпечити свої вкладення. На думку експертів, Україні пропонує Китаю не ті галузі для інвестування.

Китай не буде вкладати гроші в українські проекти


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті