Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:53 | London, Apr 26 20:53 | New York, Apr 26 16:53
Shanghai, Apr 27 04:53 | Tokyo, Apr 27 05:53 | Sydney, Apr 27 07:53

Atlas Iron поповнює свої активи, купуючи компанію Giralia Resources

Atlas Iron поповнює свої активи, купуючи компанію Giralia Resources




23 грудня 2010 в 11:56 - Христина


Atlas Iron поповнює свої активи, купуючи компанію Giralia Resources

Австралійський виробник залізної руди Atlas Iron Ltd купує конкуруючу компанію Giralia Resources. Про це повідомляє Bloomberg.



За кожну акцію Giralia австралійський холдинг заплатить по 4,5 доларів. Це на 53% вище нинішньої ринкової ціни компанії. Виходячи з цього, в цілому сума операції складе 825 млн. доларів.

Нагадаємо, що концерн Atlas Iron Ltd в III кварталі 2010 року порівняно з II кварталом збільшив видобуток залізної руди на 173%, до 774,653 тис. тонн. За підсумками попереднього кварталу, як відомо, компанія виробила близько 283,114 тис. тонн залізної руди.

Також Atlas Iron повідомила, що в III кварталі вона експортувала 293,485 тис. тонн сировини, що на 78% більше в порівнянні з попередніми трьома місяцями, коли закордонні поставки оцінювалися в 164,706 тис. тонн.

Раніше повідомлялося, що в нинішньому році Atlas Iron розраховує збільшити обсяги виробництва залізної руди до 6 млн. тонн.

Австралійська компанія Atlas Iron займається дослідженням і розробкою залізорудних родовищ. Atlas почала експортувати видобутку руду в 2008 році. Очікується, що показники експорту компанії до 2012 року зростуть до 12 млн. тонн.
 

Atlas Iron поповнює свої активи, купуючи компанію Giralia Resources


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті