Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:11 | London, Apr 26 01:11 | New York, Apr 25 21:11
Shanghai, Apr 26 09:11 | Tokyo, Apr 26 10:11 | Sydney, Apr 26 12:11

ArcelorMittal веде переговори з компанією Indiabulls щодо спільного проекту по стале-виробництві

ArcelorMittal веде переговори з компанією Indiabulls щодо спільного проекту по стале-виробництві




6 вересня 2010 в 17:09 - Уляна Роїк


ArcelorMittal веде переговори з компанією Indiabulls щодо спільного проекту по стале-виробництві

ArcelorMittal, найбільший в світі виробник сталі, веде переговори з Indiabulls Group з приводу утворення спільного підприємства (СП підприємство), яке спеціалізуватиметься на розвідувальних роботах та видобутку залізної руди в штаті Раджастхані (захід Індії), а також для створення металургійного заводу.  



За неназваними джерелами, відома інформація, що дискусії, які тривають між компаніями, головними чином пов’язані з бажанням компанії ArcelorMittal отримати більшу частку в новоствореному підприємстві.

СП має бути дочірнім підприємством ArcelorMittal або інвестиційним підрозділом Mittal family та фірми Indiabulls Group.

Найбільший світовий виробник сталі, на якого припадає 8 % світового виробництва, оголосив про свої плани, щодо впровадження проектів у Джаркханд в 2005 році, а через рік в штаті Орісса.

Компанія підписала протокол про користування землі з урядом штату Карнатака у червні цього року. Проект на 30 тисяч рупій.

Також компанія перебуває в процесі придбання землі в Джаркханді (схід Індії) для будівництва сталеливарного заводу 12-MTPA.
 
Компанія має плани у 2011 році, в його першому або другому кварталах, розпочати роботу над проектами.

У минулому році ArcelorMittal підписала угоду з компанією Uttam Galva, для спільного виробництва сталі.
 

ArcelorMittal веде переговори з компанією Indiabulls щодо спільного проекту по стале-виробництві


Новини Статті Аналітика
Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Проблеми створення та функціонування підприємств - мікроцивілізацій Проблеми створення та функціонування підприємств - мікроцивілізацій Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Теоретичні аспекти ризику збуту інноваційної продукції Теоретичні аспекти ризику збуту інноваційної продукції Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Сутність поняття Сутність поняття "інновація" і суміжних з ним понять I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Вплив інноваційного потенціалу управління організацією на адаптацію до змін зовнішнього середовища Вплив інноваційного потенціалу управління організацією на адаптацію до змін зовнішнього середовища I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті