Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 20:07 | London, Apr 26 18:07 | New York, Apr 26 14:07
Shanghai, Apr 27 02:07 | Tokyo, Apr 27 03:07 | Sydney, Apr 27 05:07

Ахметов хоче за 10 років збільшити вартість своїх активів до $50 млрд.

Ахметов хоче за 10 років збільшити вартість своїх активів до $50 млрд.
Рейтинг: 0
Голосів: 0




19 листопада 2010 в 17:20 - Роман Зайцев


Ахметов хоче за 10 років збільшити вартість своїх активів до $50 млрд.

Фінансово-промислова група "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) має намір за 10 років збільшити вартість своїх активів до понад $50 млрд. Про це повідомив на прес-конференції гендиректор СКМ Олег Попов.  



За прогнозами О.Попова, СКМ за цей час готовий інвестувати у власне виробництво та розвиток близько $10 млрд.

За його словами, планується освоєння нових видів діяльності. "Це с/г і машинобудування, і, може бути, ще роздрібна торгівля. Але це ще не факт", - сказав він.

СКМ не виключає можливості прийняття участі в переробці нафти. "Що стосується нафтопереробки, то швидше за все, ми спочатку пошукаємо де ми будемо брати сиру нафту, а потім подивимося, де ми будемо її переробляти", - зазначив гендиректор.

Також, до 2015 р. ESTA Нolding, яка входить до складу СКМ, планує збільшити на 140 тис. кв. м - до 282 тис. кв. м обсяг побудованих об‘єктів нерухомості. Також в планах СКМ збільшення до 10% від загального доходу таких напрямків, як фінанси, страхування, і в сфері телекомунікацій. Компанія планує протягом 2-3 років освоїти 18 нових ринків у галузі машинобудування, зокрема, займатися виробництвом техніки для видобутку та транспортування корисних копалин.

Корпорація МПС, що входить до складу СКМ і займається ж/д перевезеннями, за 5 років планує в 5 разів збільшити вартість компанії.

Компанія СКМ - професійний інвестор, який володіє і керує активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері рітейлу і нерухомості. 100% акцій ЗАТ "СКМ" належать Рінату Ахметову.

Ахметов хоче за 10 років збільшити вартість своїх активів до $50 млрд.


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Грошова база в квітні збільшилася до 230 млрд грн. Грошова база в квітні збільшилася до 230 млрд грн. Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті