Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 13:18 | London, Apr 26 11:18 | New York, Apr 26 07:18
Shanghai, Apr 26 19:18 | Tokyo, Apr 26 20:18 | Sydney, Apr 26 22:18

"Сен-Гобен" інвестує 10 млн євро у розробку родовища гіпсу в Івано-Франківській обл

"Сен-Гобен" інвестує 10 млн євро у розробку родовища гіпсу в Івано-Франківській обл




15 жовтня 2010 в 16:40 - Роман Зайцев


"Сен-Гобен" інвестує 10 млн євро у розробку родовища гіпсу в Івано-Франківській обл

Міжнародна група компаній "Сен-Гобен" планує побудувати завод з виробництва гіпсокартону потужністю 30 млн кв. м гіпсокартону в рік у Городенківському районі Івано-Франківської області та має намір інвестувати 10 млн євро у розробку Троянського родовища гіпсу у Тлумацькому районі Івано-Франківської області.  



Про це повідомив сьогодні в Івано-Франківську під час підписання протоколу про наміри між Івано-Франківською облдержадміністрацією і ТОВ "Сен-Гобен будівельна продукція Україна" генеральний директор компанії Микола Троїцький.

Протокол про наміри підписали голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк і М.Троїцький у присутності президента концерну "Сен-Гобен" в країнах СНД Тьєррі Фурньє.

М.Троїцький зазначив, що інвестиції компанії у проект складуть 50 млн євро. Він повідомив, що у 2011 р. розпочнуть проектно-вишукувальні роботи, а у 2015 р. - планують відкрити завод.

М.Троїцький також акцентував на екологічності виробництва, його безпечності, соціальній та економічній складовій для місцевих територій та громад.

Також за даними М.Троїцького, "Сен-Гобен" має намір вкласти 10 млн євро у розробку Троянського родовища гіпсу у Тлумацькому районі Івано-Франківської області, з яких 6 млн євро вкладе безпосередньо у розробку кар‘єра та розвиток інфраструктури, 4 млн євро - у будівництво дробильно-сортувального заводу.

Потужність кар‘єра - 300 тис. т гіпсу в рік. Розробку родовища гіпсу компанія розпочала у 2007 р. У 2010 р. розпочато видобуток гіпсу.

Для реалізації проекту ТОВ "Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна" створила приватне підприємство "Троянські гіпси" у Тлумацькому районі.

"Сен-Гобен" інвестує 10 млн євро у розробку родовища гіпсу в Івано-Франківській обл


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті