Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:47 | London, Apr 26 15:47 | New York, Apr 26 11:47
Shanghai, Apr 26 23:47 | Tokyo, Apr 27 00:47 | Sydney, Apr 27 02:47

В Україні покращився ринок широкосмугового інтернет-доступу

В Україні покращився ринок широкосмугового інтернет-доступу




17 грудня 2010 в 07:14 - Роман Зайцев


В Україні покращився ринок широкосмугового інтернет-доступу

Український ринок широкосмугового інтернет-доступу характеризується досить задовільними якісними показниками.



Про це свідчать результати дослідження Broadband Quality Score 2010, проведеного Said Business School при Оксфордському університеті спільно з університетом OViedo, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як наголошується в результатах дослідження, Україні за підсумками 2010 року посідає 36-е місце в рейтингу 72 країн, на яке вона піднялася з 42-го в 2009 році.

"Підвищення позиції Україні відбулося в основному завдяки поліпшенню якості ШПД - швидкості передачі даних у напрямках до абонента і від абонента", - йдеться в матеріалах.

У той же час в дослідженні вказується, що виміри швидкості проводилися лише в Києві та Харкові - містах з найбільшим рівнем проникнення ШПД в Україну і найбільш розвиненими сервісами.

У цілому ж, за даними дослідження, проникнення швидкісного інтернет-доступу в країні становить близько 10%.

Світовим лідером з розвитку ШПД, згідно з дослідженням, є Південна Корея з практично 100%-ним проникненням і найкращими показниками швидкості.

За нею йдуть Гонконг, Японія, Ісландія, Люксембург і Сінгапур.

Найгірше йдуть справи в африканських країнах - Анголі, Нігерії та Кенії.

В Україні покращився ринок широкосмугового інтернет-доступу


Новини Статті Аналітика
"Яндекс" на IPO за день подорожчав на 40% Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Акціонери Mail.Ru Group розміщують 6,65% акцій компанії на ринку Акціонери Mail.Ru Group розміщують 6,65% акцій компанії на ринку Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний прибуток Johnson & Johnson виріс на 3,6% Квартальний прибуток Johnson & Johnson виріс на 3,6% Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
АМКУ хоче законодавчо змінити ринок кабельного телебачення АМКУ хоче законодавчо змінити ринок кабельного телебачення Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Visa і MasterCard заблокують можливість прийому платежів з піратських сайтів Visa і MasterCard заблокують можливість прийому платежів з піратських сайтів Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті