Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 13:50 | London, Mar 19 11:50 | New York, Mar 19 07:50
Shanghai, Mar 19 19:50 | Tokyo, Mar 19 20:50 | Sydney, Mar 19 22:50

АМКУ хоче законодавчо змінити ринок кабельного телебачення

АМКУ хоче законодавчо змінити ринок кабельного телебачення




13 квітня 2011 в 13:40 - Роман Зайцев


АМКУ хоче законодавчо змінити ринок кабельного телебачення

Антимонопольний комітет у 2011 році планує ініціювати законодавчі зміни для більш ефективного стимулювання на ринку кабельного ТБ.



Про це заявив перший заступник голови АМКУ Юрій Кравченко, пише газета "Дело".

За його словами, до відомства надходять скарги від жителів різних регіонів України на тарифну політику операторів кабельного телебачення - монополістів.

Зокрема, багато звернень стосується завищення вартості цих послуг.


Одним з ефективних способів стимулювання добросовісної конкуренції на цьому ринку в АМКУ вбачають регулювання вартості соціальної універсальної послуги, тобто пакету кабельного ТБ з мінімальним набором каналів.

"Це дозволить забезпечити права громадян на перегляд певного переліку телеканалів із економічно обґрунтованою вартістю. У зв‘язку з цим, ми будемо ініціювати розробку відповідних законодавчих змін", - говорить перший заступник голови АМКУ.

Як повідомлялося, 7 березня на щорічному звіті Національної комісії регулювання зв‘язку Кравченко заявляв, що згідно з цими змінами функції з регулювання соцпакета може отримати Національна комісія регулювання зв‘язку (НКРЗ), а Нацрада буде відповідати тільки за контент, тобто наповнення соціального пакету.

АМКУ може активізуватися і на ринку фіксованого доступу до Інтернету.

Він сьогодні досліджується фахівцями комітету на предмет можливого отримання необґрунтованої конкурентної переваги окремими операторами шляхом проведення рекламних кампаній із використанням недостовірної інформації.

"Ми повинні уважно стежити за цією ситуацією", - кажуть у відомстві.

АМКУ хоче законодавчо змінити ринок кабельного телебачення


Новини Статті Аналітика
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Яндекс" на IPO за день подорожчав на 40% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті