Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:14 | London, Apr 26 10:14 | New York, Apr 26 06:14
Shanghai, Apr 26 18:14 | Tokyo, Apr 26 19:14 | Sydney, Apr 26 21:14

Росія не спішить розвивати Севастополь

Росія не спішить розвивати Севастополь
Рейтинг: 0
Голосів: 0




30 вересня 2010 в 13:00 - Роман Зайцев


Росія не спішить розвивати Севастополь

До бюджету Севастополя з бюджету Росії надійшла перша частина грошей - 17 млн. гривень, передбачених на 2010 рік по лінії участі РФ в соціально-економічному розвитку місць базування Чорноморського флоту в Україні.  



Про це повідомив перший заступник голови Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Живодуєв у сьогоднішньому "прямому ефірі" Севастопольської ТРК, передає УНІАН.

"Тільки зараз прийшли гроші. Уявляєте! Перший транш повинен був прийти в першому півріччі. Але тільки два дні тому прийшло 17 мільйонів. А ще 17 я не знаю, коли прийдуть, може, в грудні. Коли їх освоювати?",- сказав Живодуєв.

Він зазначив, що 2009 року влада Севастополя так і не встигла освоїти кошти, які прийшли з РФ в грудні 7 млн. гривень.

У 2010 році до бюджету Севастополя відповідно до українсько-російських домовленостей з бюджету РФ мають бути перераховані 38 млн. гривень. Представники керівництва виконавчої влади Севастополя вже неодноразово заявляли про відсутність цих надходжень.

Крім того, кілька місяців тому Севастопольська МДА надала керівництву уряду України нові розрахунки, відповідно до яких сума коштів перераховуваних РФ на соціально-економічний розвиток міста, має бути збільшена приблизно у чотири рази.

Росія не спішить розвивати Севастополь


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті