Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:11 | London, Apr 26 01:11 | New York, Apr 25 21:11
Shanghai, Apr 26 09:11 | Tokyo, Apr 26 10:11 | Sydney, Apr 26 12:11

Фірташ зізнався у зв’язках з Семеном Могилевичем

Фірташ зізнався у зв’язках з Семеном Могилевичем
Рейтинг: 0
Голосів: 0




6 грудня 2010 в 13:50 - Роман Зайцев


Фірташ зізнався у зв’язках з Семеном Могилевичем

Співвласник "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ в 2008 році висловлював підтримку тоді діючому президенту Віктору Ющенку та зізнався у зв'язках з Семеном Могилевичем.



Про це йдеться в документах американського посольства в Україні від грудня 2008 року, оприлюднених Wikileaks в середу пізно ввечері.

"Мільярдер, можливо, одна з найвпливовіших особистостей в Україні, висловлював підтримку президенту Ющенко та жорстку зневагу до прем‘єра Юлії Тимошенко", - ідеться в документі.

"Він зазначив, що перешкодив коаліції між БЮТ та Партією регіонів в останню хвилину та працює над тим, щоб створити коаліцію прихильників Ющенка з ПР", - сказано в документі.

"В довгому монолозі Фірташ описав розвиток його бізнесу від того, як він був торгівцем їжі до створення "РосУкрЕнерго", - ідеться в документі.

"Фірташ стверджував, що Тимошенко співпрацювала з Росією, щоб ліквідувати "РосУкрЕнерго", та навів приклади, які мали довести, що вона робила політичні поступки Москві, щоб отримати її підтримку", - йдеться в документі.

В документі також зазначається, що Фірташ "визнав існування зв‘язків з російським кримінальним авторитетом Семеном Могилевичем".

За його словами, він потребував дозволу Могилевича на те, щоб "потрапити в бізнес"

"Він був непохитний у тому, що він не вчинив жодного злочину, коли будував його бізнес-імперію, та жалівся, що аутсайдери не розуміють, що в Україні після розпаду СРСР був період беззаконня.

В документі також зазначається, що Фірташ говорив, що він "дійсно переживає за Україну, та бачив, як російські бізнес-інтереси захоплювали українську економіку".

Після цієї доповіді в документі є коментарій співробітника посольства: "Свої аргументи Фірташ висловлював, виходячи з власних бізнес-інтересів. Він бачить Тимошенко як серйозну загрозу своєму бізнесу".

Фірташ зізнався у зв’язках з Семеном Могилевичем


Новини Статті Аналітика
Компанія Дмитра Фірташа імпортує газ тільки для себе Компанія Дмитра Фірташа імпортує газ тільки для себе "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
Фірташ хоче стати власником контрольного пакету банку Фірташ хоче стати власником контрольного пакету банку "Надра" Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Компанія Фірташа домовилася про прямі поставки газу з Середньої Азії Компанія Фірташа домовилася про прямі поставки газу з Середньої Азії Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Фірташ каже, що Фірташ каже, що "Нафтогаз" повернув йому 12,1 млрд куб. м. газу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Фірташ продасть газ своїм хімпідприємствам за пільговими цінами Фірташ продасть газ своїм хімпідприємствам за пільговими цінами Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті