Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:59 | London, Apr 26 17:59 | New York, Apr 26 13:59
Shanghai, Apr 27 01:59 | Tokyo, Apr 27 02:59 | Sydney, Apr 27 04:59

Напруга на Уолл-стріт зменшилась, але індикаторам не вдалося пройти необхідну межу

Напруга на Уолл-стріт зменшилась, але індикаторам не вдалося пройти  необхідну межу




16 вересня 2010 в 12:43 - Уляна Роїк


Напруга на Уолл-стріт зменшилась, але індикаторам не вдалося пройти необхідну межу

Індикатори на Уолл-стріт виросли в середу, але залишилися в колишньому торговому діапазоні, завдяки економічним даним, які не дозволили індексу S&P 500 пройти неподатливий технічний рівень.  



На початку торгів ринки потрапили під тиск після новин про те, що індекс обробного сектора Нью-Йорка впав у вересні до мінімальної позначки більш, ніж за рік, а зростання промислового виробництва сповільнилося в серпні.

Індекс S&P 500 незабаром знайшов підтримку в особі 200-денного середнього ковзного значення і знову перевищив рубіж у 1,115 пунктів. Однак він знову не зміг перейти за межу 1,130 пунктів, яку аналітики вважають ключовим рівнем опору.

"Що стосується даних, то вони в значній мірі виявилися поганими, але ринок дійсно встояв. Він непогано відновився, коли продзвенів дзвінок, - сказав Ден Кук з IG Markets. - На цьому тижні нас чекає серйозне тестування межі 1,130 і там визначиться напрямок. Можливо, у нас просто пауза перед початком наступної атаки ".

Індекс Доу-Джонса додав 0,44 відсотка до 10.572,73 пункту. Індекс  S&P 500 піднявся на 0,35 відсотка до 1.125,07 пункту. Індекс Nasdaq Composite знизився на 0,50 відсотка до 2.301,32 пункту.

Енергетичні акції пішли на спад через зниження цін на нафту, а папери технологічного сектора втратили підтримку після песимістичних коментарів аналітиків.

Жовтневі ф’ючерси на американську легку нафту подешевшали в середу на 1 відсоток до $ 76,02 за барель, а енергетичний індекс  S&P опустився на 0,2 відсотка.

Котирування Chevron Corp скоротилися на 0,4 відсотка.

Виробники напівпровідників не втримали позицій після того, як Goldman Sachs знизив оцінку акцій Micron Technology Inc до "нейтральної", а Maxim Integrated Products Inc - до "продавати".

Акції Micron впали на 4,5 відсотка, Maxim - на 0,5 відсотка. Індекс напівпровідників знизився на 0,3 відсотка.
 

Напруга на Уолл-стріт зменшилась, але індикаторам не вдалося пройти  необхідну межу


Новини Статті Аналітика
Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Nasdaq і ICE відмовилися від придбання NYSE Nasdaq і ICE відмовилися від придбання NYSE Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
Індекс обсягу сільськогосподарського виробництва України за 4 місяці виріс на 4% Індекс обсягу сільськогосподарського виробництва України за 4 місяці виріс на 4% Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 16.02.2011. Японський ринок підтверджує реноме одного із найбільш привабливих Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 16.02.2011. Японський ринок підтверджує реноме одного із найбільш привабливих
ВАТ ВАТ "КБ Надра" відновило обіг акцій на УБ Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті