Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 23:04 | London, Apr 26 21:04 | New York, Apr 26 17:04
Shanghai, Apr 27 05:04 | Tokyo, Apr 27 06:04 | Sydney, Apr 27 08:04

Heamoor Limited не робитиме пропозицію щодо купівлі Regal Petroleum



11 лютого 2011 в 13:02 - Ілона Чіркова


Heamoor Limited не робитиме пропозицію щодо купівлі Regal Petroleum

Heamoor Limited не буде робити пропозицію щодо купівлі Regal Petroleum. Про це йдеться в повідомленні компанії, опублікованому на сайті Лондонської фондової біржі.



У випадку, якщо компанія Heamoor відмовиться робити пропозицію щодо купівлі, то вона, або будь-яка особа, пов‘язане з нею, не зможуть зробити подібну пропозицію Regal протягом 6 місяців, повідомлялося раніше.

Відзначимо, 7 лютого ц. р. компанія Energees Management Ltd (Кіпр) зробила нову пропозицію про покупку частини акцій Regal Petroleum за ціною 0,38 фунтів стерлінгів за акцію, що на 14 пенсів (58%) більше, ніж у попередньому реченні.

Згідно з умовами нової пропозиції, воно буде відкрито для схвалення акціонерами Regal Petroleum до 13:00 за лондонським часом (15:00 за Києвом) 20 лютого 2011. Пропозиція стане безумовною, якщо Energees Management акумулює понад 50% голосуючих акцій Regal Petroleum.

Виходячи з умов нової пропозиції, Energees Management вже має в своєму розпорядженні зобов‘язаннями на продаж 13,35% акцій Regal Petroleum.

У зв‘язку з появою нової пропозиції, рада директорів Regal Petroleum оголосила, що припинила переговори з компаніями Heamoor і Geo-Alliance щодо можливої пропозицією з їхнього боку про викуп акцій Regal Petroleum, так як вважає нову пропозицію Energees Management кращою і одноголосно радить акціонерам Regal Petroleum її прийняти.

Нагадаємо, компанія Heamoor Limited і група "Гео Альянс", контрольовані бізнесменом Віктором Пінчуком, 19 січня заявили про готовність купити Regal Petroleum.

Пропозиція з придбання полягає у викупі Regal Petroleum акцій допемісії "Гео Альянсу" із збереженням за їхніми акціонерами 70% акцій у своїй власності. При цьому Heamoor Limited отримує право купити акції Regal по 25 пенсів за штуку протягом 3 місяців після операції.

Energees Management належить українському "Смарт-холдингу". Інвестиційна діяльність групи компаній "Смарт-холдинг" сфокусована на вкладеннях в Україні, країни СНД і Європи.

Найбільшою інвестицією є 25% міжнародної вертикально-інтегрованої гірничо-металургійної групи "Метінвест", що об‘єднує 27 підприємств в Україні, Європі та США (інші 75% належать холдингу СКМ Ріната Ахметова).

Heamoor Limited не робитиме пропозицію щодо купівлі Regal Petroleum


Новини Статті Аналітика
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 16.02.2011. Японський ринок підтверджує реноме одного із найбільш привабливих Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 16.02.2011. Японський ринок підтверджує реноме одного із найбільш привабливих
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті