Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 15:18 | London, Apr 26 13:18 | New York, Apr 26 09:18
Shanghai, Apr 26 21:18 | Tokyo, Apr 26 22:18 | Sydney, Apr 27 00:18

"Надра Банк" збільшив статутний капітал в 9,9 рази

"Надра Банк" збільшив статутний капітал в 9,9 рази




4 травня 2011 в 19:00 - Роман Зайцев


"Надра Банк" збільшив статутний капітал в 9,9 рази

"Надра Банк" збільшив статутний капітал в 9,9 рази, або на 3,5 мільярда гривень - до 3,89 мільярда гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.



"29 квітня 2011 року "Надра Банк" завершив розміщення акцій додаткової емісії на суму 3,5 мільярда гривень", - йдеться в повідомленні.

Австрійська компанія Centragas Holding AG і Надра Банк підписали договір купівлі-продажу акцій, згідно з яким всі 100% акцій додаткової емісії належатимуть компанії Centragas Holding AG.

Таким чином, частка компанії Centragas Holding AG у статутному капіталі "Надра Банку" складе 89,97%.

Згідно з умовами договору купівлі-продажу, оплата акцій здійснюється за ринковою ціною, що відповідає номінальній вартості акцій - 10 гривень за одну акцію.

Відповідно до положень чинного законодавства України, "Надра Банк" передає затверджені тимчасовим адміністратором зміни до статуту банку, пов‘язані зі збільшенням статутного капіталу, на узгодження Національним банком України, після чого здійснюється їх державна реєстрація.

Крім того, затверджений тимчасовим адміністратором банку звіт про результати закритого розміщення акцій у подальшому подається на реєстрацію до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

По закінченню процесу реєстрації "Надра Банк" оформляє глобальний сертифікат акцій, і після депонування його в депозитарії компанія Centragas Holding AG стане повноправним акціонером банку і зможе брати участь в управлінні фінансовою установою.

Як відомо, нині акціонерами Надра Банку, що володіють більше 10% акцій , є кіпрські компанії Novartik Trading Limited (60,99%) і Manmade Enterprises Limited (30,74%).

90% Centragas Holdings AG володіє бізнесмен Дмитро Фірташ, 10% - інший український бізнесмен Іван Фурсін.

"Надра Банк" збільшив статутний капітал в 9,9 рази


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Інвестиційне забезпечення реалізації програми інноваційних заходів на підприємстві Інвестиційне забезпечення реалізації програми інноваційних заходів на підприємстві Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Грошова база в квітні збільшилася до 230 млрд грн. Грошова база в квітні збільшилася до 230 млрд грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті