Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 04:20 | London, Apr 26 02:20 | New York, Apr 25 22:20
Shanghai, Apr 26 10:20 | Tokyo, Apr 26 11:20 | Sydney, Apr 26 13:20

Власники єврооблігацій Надра Банку схвалили перенесення термінів рекапіталізації

Власники єврооблігацій Надра Банку схвалили перенесення термінів рекапіталізації




5 листопада 2010 в 14:30 - Роман Зайцев


Власники єврооблігацій Надра Банку схвалили перенесення термінів рекапіталізації

Власники єврооблігацій-2017 Надра Банку на суму 74,574 млн. доларів погодилися відкласти терміни рекапіталізації банку до кінця 2010 року і досягнення обов'язкових нормативів - до 31 березня 2011 року.  



Така пропозицію Надра Банку була повністю схвалена на позачергових зборах власників єврооблігації 26 жовтня, інформує агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на біржове повідомлення UBS AG.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів не прийняв рішення про рекапіталізацію до 30 вересня, що було однією з умов реструктуризації його 5-річних єврооблігацій на 175 млн. доларів, термін погашення яких настав у 2010 році.

У результаті банк був змушений просити кредиторів переглянути умови настання дефолту і переносити терміни рекапіталізації.

Власники паперів, які до 20 жовтня проголосують за зміни, отримають винагороду в розмірі 0,2% номінальної вартості облігацій.

Банк також запропонував власникам перенести терміни приведення фінансових показників у відповідність із нормативами Національного банку України з 31 грудня 2010 року на 31 березня 2011 року.

Як повідомлялося, експертно-аналітична рада із питань участі держави в капіталізації банків у травні 2010 року рекомендувала провести рекапіталізацію Надра Банку за рахунок внесення з боку уряду і приватного інвестора по 5 млрд. гривень із кожної сторони за умови реструктуризації зовнішньої заборгованості кредитно-фінансової установи.

Співвласник газового трейдера RosUkrEnergo, власник Group DF український бізнесмен Дмитро Фірташ у травні заявив, що готовий вкласти в Надра Банк 5 млрд. гривень на паритетних засадах із державою.

Чергове засідання експертно-аналітичної ради очікується найближчим часом, оскільки вирішення долі цього банку є однією з умов продовження співпраці України з МВФ.

Надра Банк зміг реструктуризувати борги перед зовнішніми кредиторами, а в державному секторі банку залишилося домовитися про реструктуризацію зобов‘язань перед Державною іпотечною установою.

Власники єврооблігацій Надра Банку схвалили перенесення термінів рекапіталізації


Новини Статті Аналітика
"Надра Банк" збільшив статутний капітал в 9,9 рази Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Статутний капітал Статутний капітал "Надра Банку" збільшать до 3,89 мільярда гривень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Надра Банк" відклав випуск акцій У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
МВФ вимагає від України пришвидшити рекапіталізацію банків МВФ вимагає від України пришвидшити рекапіталізацію банків Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті