Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 06:53 | London, Apr 26 04:53 | New York, Apr 26 00:53
Shanghai, Apr 26 12:53 | Tokyo, Apr 26 13:53 | Sydney, Apr 26 15:53

Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня

Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня




27 квітня 2011 в 19:00 - Роман Зайцев


Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня

Проблемний Надра Банк планує ліквідувати заборгованість з виплати вкладів фізичним та юридичним особам до 12 серпня 2011 року, що збігається із закінченням терміну роботи тимчасової адміністрації.



Про це заявив директор департаменту маркетингу кредитно-фінансової установи Анатолій Шеремет, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"До цієї дати ми ставимо собі завдання остаточно закрити всі неврегульовані питання з клієнтами, в тому числі питання, що стосуються судових рішень", - сказав він.

За словами Шеремета, сума залишків на депозитах і поточних рахунках фізосіб становить близько 4,2 млрд. гривень, причому ця сума враховує кошти клієнтів, яких банк почав обслуговувати в період дії тимчасової адміністрації. Зокрема, за останній рік банк залучив близько 60 тис. нових клієнтів у рамках зарплатних проектів, здійснюючи щомісячні виплати за ними в обсязі близько 0,5 млрд. гривень.

Водночас, Шеремет не уточнив суму заборгованості банку юрособам, зазначивши, що вона менша у порівнянні із заборгованістю перед фізособами.

Присутній на прес-конференції перший заступник директора департаменту Державної виконавчої служби Олексій Соломко, у свою чергу, відзначив зменшення числа нових виконавчих документів та судових рішень з виплат вкладникам Надра Банку.

"Якщо за минулий рік у нас надійшло на виконання близько 5 тис. виконавчих документів, тобто 5 тис. вкладників звернулися до виконавчої служби за допомогою щодо стягнення з Надра Банку, то за перший квартал цього року у нас таких звернень було не більше 700", - сказав він.

Соломко зазначив, що в цілому ситуація стабілізується.

"Ми чекаємо до кінця року погашення всіх зобов‘язань перед клієнтами, в першу чергу, за судовими рішеннями", - сказав він.

Також Соломко вказав на погашення банком в 2010 році зобов‘язань, що стосуються соціально незахищених верств населення, майже в повному обсязі.

"На сьогоднішні у нас залишилися великі кредитори", - сказав він.

Надра Банк заснований в 1993 році. До початку 2011 року найбільшими акціонерами фінустанови залишалися кіпрські Novartik Trading Limited (60,9967%) і Manmade Enterprises Limited (30,7406%).

Співвласник газового трейдера RosUkrEnergo, власник Group DF, український бізнесмен Дмитро Фірташ у травні 2010 року заявив про готовність інвестувати в банк кошти на паритетних засадах з державою.

Надра Банк обіцяє розрахуватися із вкладниками до 12 серпня


Новини Статті Аналітика
Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Головні правила, щоб отримати від депозиту максимальний прибуток Головні правила, щоб отримати від депозиту максимальний прибуток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" розрахувався з "Газпромом" за імпортований у квітні природний газ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ощадбанк виплатив вкладникам Родовід Банку майже 500 млн. гривень Ощадбанк виплатив вкладникам Родовід Банку майже 500 млн. гривень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Надра Банк" збільшив статутний капітал в 9,9 рази Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
НБУ продовжив дію тимчасової адміністрації у банку НБУ продовжив дію тимчасової адміністрації у банку "Володимирський" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті