Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 05:50 | London, Mar 19 03:50 | New York, Mar 18 23:50
Shanghai, Mar 19 11:50 | Tokyo, Mar 19 12:50 | Sydney, Mar 19 14:50

Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку

Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку




19 травня 2011 в 09:20 - Роман Зайцев


Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку

Державний ощадний банк України (Ощадбанк) має намір до кінця серпня 2011 року розрахуватися із вкладниками Родовід Банку, зобов'язання перед якими були передані в держбанк. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Ощадбанку.



"Станом на 17 травня 2011 року 30 тисяч вкладників Родовід Банку отримали свої кошти в Ощадбанку. Розрахуватися із рештою вкладників Ощадбанк планує до кінця серпня поточного року", - говориться в прес-релізі.

За даними Ощадбанку, розмір вже виплачених грошових коштів досяг 1,6 млрд. гривень.

При цьому майже половина колишніх клієнтів Родовід Банку вирішили залишити свої кошти в Ощадбанку, оформивши відповідний депозит.

За півтора місяці роботи оператори контакту-центру взяли і обробили більш 166,5 тис. дзвінків від клієнтів "Родоводу".

Реєстрацію в контакті-центрі уже пройшли 56 тис. вкладників. На спеціальній сторінці, створеній на сайті Ощадбанку, станом на 17 травня зареєстровано понад 27,1 тис. звернень.

Як повідомлялося, для забезпечення виплат вкладникам Родовід Банку через установи Ощадбанку уряд випустив семирічні облігацій внутрішньої державної позики на 3,95 млрд. гривень, що відповідає обсягу зобов‘язань перед ними.

Ощадбанк почав виплати вкладникам Родовід Банку з 22 квітня.

Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку


Новини Статті Аналітика
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Головні правила, щоб отримати від депозиту максимальний прибуток Головні правила, щоб отримати від депозиту максимальний прибуток Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
Фонд гарантування вкладів знизив статус Родовід Банку Фонд гарантування вкладів знизив статус Родовід Банку Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" продав "Ощадбанку" ОВДП на 935 млн грн. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Центренерго" позичить 650 мільйонів в Ощадбанку Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ощадбанк накупив інкасаторських броньованих автомобілів на 100 мільйонів гривень Ощадбанк накупив інкасаторських броньованих автомобілів на 100 мільйонів гривень У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті