Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 20:26 | London, Apr 26 18:26 | New York, Apr 26 14:26
Shanghai, Apr 27 02:26 | Tokyo, Apr 27 03:26 | Sydney, Apr 27 05:26

Росіянам заборонили продавати аналог "Раффаелло" в Україні

Росіянам заборонили продавати аналог "Раффаелло" в Україні




20 вересня 2010 в 14:30 - Роман Зайцев


Росіянам заборонили продавати аналог "Раффаелло" в Україні

17 вересня Господарський суд Києва частково задовольнив позов групи Ferrero у спорі щодо захисту торгової марки Raffaello.  



Російській компанії "Ландрін" заборонили продавати свої цукерки, схожі на Ferrero, в Україні, пише газета "Дело".

Розгляд справи почався 15 квітня 2010 року після рішення Верховного суду України, винесеного 26 січня 2010 року, який направив початковий позов на новий розгляд до суду першої інстанції - до Господарського суду Києва.

Компанія Soremartek S.A., яка входить до групи Ferrero, заявляла, що було порушення приналежних їй прав інтелектуальної власності при продажі цукерок Landrin Waferatto Classic, вироблених російським ЗАТ "Ландрін".

Перед цим, у жовтні 2009 року, Вищий господарський суд відмовився задовольнити касаційну скаргу компанії Soremartek S.A.

Директор з інтелектуальної власності Soremartek S.A. Даніеле Лінгва був здивований рішенням суду.

"У нас були схожі судові розгляди, коли ми захищали свою торговельну марку в інших країнах. У Росії виграли справу щодо захисту товарного знака Raffaello у Вищому арбітражному суді, але попередні три інстанції ми теж вигравали. Але щоб ми програли касаційну інстанцію - такого ще не було", - резюмував Лінгва.

Госпсуд ухвалив, що цукерки Landrin Waferatto Classic не можуть реалізовуватися на території України, оскільки це порушує права компанії Soremartek S.A. на належним чином визнану Державним департаментом інтелектуальної власності України міжнародну реєстрацію торгової марки № 798984, яка охороняє зовнішній вигляд відомої цукерки Raffaelo.

Суд також відмовив у задоволенні зустрічного позову про визнання цієї торгової марки недійсною.

Поки невідомо чи подала російська компанія апеляцію на це судове рішення.

Росіянам заборонили продавати аналог "Раффаелло" в Україні


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті