Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 20:08 | London, Apr 26 18:08 | New York, Apr 26 14:08
Shanghai, Apr 27 02:08 | Tokyo, Apr 27 03:08 | Sydney, Apr 27 05:08

Прем’єри СНД обговорять Митний союз і ЄЕП

Прем’єри СНД обговорять Митний союз і ЄЕП
Рейтинг: 0
Голосів: 0




13 травня 2011 в 12:40 - Роман Зайцев


Прем’єри СНД обговорять Митний союз і ЄЕП

У Мінську в рамках Міждержавної Ради ЄврАзЕС 19 травня голови урядів країн - членів СНД обговорять роботу Митного союзу і формування Єдиного економічного простору.



Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу МЗС Білорусі.

Особлива увага на засіданнях буде приділена виконанню заходів плану сумісних дій із подолання наслідків світової фінансової кризи.

Також прем‘єр-міністри розглянуть організаційні аспекти створення Суду ЄврАзЕС - правового механізму вирішення суперечок в рамках ЄврАзЕС і Митного союзу.

Суд почне свою роботу з 1 січня 2012 року і буде розташований у Мінську.

В ході засідань також заплановано підписання трьох міжнародних договорів у сфері співпраці митних органів і органів сертифікації.

"На засіданні найвищого органу Митного союзу голови урядів обговорять процес удосконалення інституційних основ Митного союзу із метою їх адаптації до функціонування Єдиного економічного простору, розглянуть результати виконання заходів щодо перенесення узгоджених видів державного контролю на зовнішній контур Митного союзу", - заявляє білоруське МЗС.

Окремий блок питань стосуватиметься подальшого розвитку законодавства Митного союзу у сфері технічного регулювання і застосування санітарних, ветеринарних і карантинних заходів, що сприятиме формуванню зрозумілих умов взаємних постачань товарів.

У прес-службі також нагадали, що попереднє засідання Міждержради ЄврАзЕС (найвищого органу Митного союзу) на рівні голів урядів пройшло в Мінську 15 березня 2011 року.

На ньому обговорювалися питання формування Єдиного економічного простору.

Була досягнута домовленість про зняття транспортного контролю на білорусько-російському кордоні і перенесенні його на зовнішній контур Митного союзу.

У грудні 2010 року завершено формування нормативно-правової бази ЄЕП.

Глави держав Митного союзу 9 грудня 2010 року в Москві підписали Декларацію про формування Єдиного економічного простору, відповідно до якої, з 1 січня 2012 року ЄЕП почне повноцінно функціонувати.

Білорусь першою в Митному союзі ратифікувала весь пакет документів (18 угод) зі створення ЄЕП.

Прем’єри СНД обговорять Митний союз і ЄЕП


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті