Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 16:32 | London, Apr 26 14:32 | New York, Apr 26 10:32
Shanghai, Apr 26 22:32 | Tokyo, Apr 26 23:32 | Sydney, Apr 27 01:32

Саркозі попросили почати розпродаж стратегічних резервів палива



15 жовтня 2010 в 14:50 - Христина


Саркозі попросили почати розпродаж стратегічних резервів палива

Французькі компанії, що займаються продажем палива, закликали уряд країни вийти на ринок з його стратегічним резервом, повідомляє Agence France-Presse.  



Своє прохання вони мотивували тим, що більшість нафтопереробних заводів країни припинили або значно скоротили виробництво палива через тривалий масштабний страйк.

Трейдери поінформували, що в середньому кожен з них має в своєму розпорядженні приблизно 10-денний запас основних видів пального. "Ми просимо дозволу почати продавати резерви, які знаходяться у розпорядженні дистриб’юторів, щоб підтримати безперебійне постачання покупців і після закінчення 10 днів", - йдеться у зверненні.

Стратегічні резерви Франції становлять близько 17 мільйонів тонн нафтопродуктів та сирої нафти. Велика частина цих запасів зберігається на державних базах, проте близько п’яти мільйонів тонн розподілені по приватних нафтобазах. Використовувати це паливо приватники можуть тільки з дозволу уряду.

Всього стратегічного резерву країни може вистачити на 98 днів безперебійного постачання покупців.

Як повідомлялося раніше, багато нафтопереробних заводів Франції були змушені скоротити обсяги випуску продукції через страйк портових робітників у Марселі. Саме через цей порт у країну надходить значна частина імпортної нафти.

Великомасштабний страйк триває у Франції весь останній місяць. Мешканці країни вимагають від президента Ніколя Саркозі відмовитися від підвищення пенсійного віку з 60 до 62 років.

 

Саркозі попросили почати розпродаж стратегічних резервів палива


Новини Статті Аналітика
ЄС узгодив заходи щодо фінансового забезпечення EFSF ЄС узгодив заходи щодо фінансового забезпечення EFSF Оцінка вартості акцій та облігацій Оцінка вартості акцій та облігацій Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Пенсійний вік для жінок може бути підвищений з 1 травня Пенсійний вік для жінок може бути підвищений з 1 травня Недержавний пенсійний фонд Недержавний пенсійний фонд ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Тігіпко запевнив жінок, що працюватимуть вони до 60 років Тігіпко запевнив жінок, що працюватимуть вони до 60 років Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У Греції проходять чергові страйки У Греції проходять чергові страйки Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Українські НПЗ мають подумати про якість свого бензину Українські НПЗ мають подумати про якість свого бензину Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті