Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:55 | London, Apr 20 00:55 | New York, Apr 19 20:55
Shanghai, Apr 20 08:55 | Tokyo, Apr 20 09:55 | Sydney, Apr 20 11:55

ЄС узгодив заходи щодо фінансового забезпечення EFSF



26 березня 2011 в 13:57 - Христина


ЄС узгодив заходи щодо фінансового забезпечення EFSF

Лідери 27 країн-учасниць Євросоюзу схвалили пакет заходів, спрямованих на стабілізацію єдиної європейської валюти.



У перелік прийнятих рішень, зокрема, входять заходи щодо фінансового забезпечення Європейського фонду фінстабільності (EFSF), посилення фіндисципліни та проведення нового раунду стрес-тестів для банківського сектора.

Крім того, глави країн ЄС прийняли пакт "Европлюс", спрямований на розвиток конкуренції та співпраці між державами єврозони. Згідно з прийнятим пакту, державам єврозони рекомендується збільшити пенсійний вік, а також зробити заробітні плати залежними від зростання продуктивності праці.

Крім країн єврозони до пакту добровільно приєдналися шість держав, що не входять в неї - Польща, Болгарія, Данія, Румунія, Латвія і Литва.

Крім того, лідери країн погодили об‘єм Європейського механізму фінансової стабільності (ESM), який складе 500 млрд. євро.

Напередодні після відмови парламенту Португалії прийняти план жорсткої економії пішов у відставку прем‘єр-міністр країни Жозе Сократеш. Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолту Португалії в іноземній і національній валютах до "A-".
 

ЄС узгодив заходи щодо фінансового забезпечення EFSF


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Інвестиційне забезпечення реалізації програми інноваційних заходів на підприємстві Інвестиційне забезпечення реалізації програми інноваційних заходів на підприємстві Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Роль людського капіталу в розвитку інноваційної діяльності Роль людського капіталу в розвитку інноваційної діяльності Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Доплати і надбавки у стимулюванні інноваційної діяльності підприємства Доплати і надбавки у стимулюванні інноваційної діяльності підприємства Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті