Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 12:38 | London, Mar 19 10:38 | New York, Mar 19 06:38
Shanghai, Mar 19 18:38 | Tokyo, Mar 19 19:38 | Sydney, Mar 19 21:38

S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі

S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі




28 травня 2011 в 14:14 - Роман Зайцев


S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі

Рейтингове агентство Standard & Poor's знизило довгостроковий кредитний рейтинг Білорусії з зобов'язаннями в національній валюті до В з В + і помістило його в список CreditWatch з негативним прогнозом.



Про це йдеться в повідомленні S & P, передає Reuters.

S & P також помістило довгостроковий суверенний рейтинг за зобов‘язаннями в іноземній валюті, а також короткострокові кредитні рейтинги за зобов‘язаннями в іноземній і національній валюті у список CreditWatch з негативним прогнозом.

Оцінка ризику переказу і конвертації валюти для білоруських несуверенних позичальників залишається на колишньому рівні.

Переміщення рейтингів Білорусі в список CreditWatch відображає вірогідність їх зниження, якщо уряд країни не зможе забезпечити зовнішнє фінансування для покриття значного дефіциту по рахунку поточних операцій або якщо потреби в зовнішньому фінансуванні зростуть у зв‘язку зі скороченням банківських депозитів.

Ці чинники продовжують чинити тиск на обмінний курс, незважаючи на 36-процентну девальвацію національної валюти 24 травня 2011.

Пониження довгострокового суверенного рейтингу по зобов‘язаннях в національній валюті відображає точку зору щодо того, що девальвація національної валюти істотно збільшила боргове навантаження уряду і що його фіскальна гнучкість стала більш обмеженою.

S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.01.2011. Тиждень завершується на песимістичній ноті Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.01.2011. Тиждень завершується на песимістичній ноті
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті