Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:53 | London, Apr 26 01:53 | New York, Apr 25 21:53
Shanghai, Apr 26 09:53 | Tokyo, Apr 26 10:53 | Sydney, Apr 26 12:53

Компанія En+ планує подвоїти запаси і видобуток вугілля



15 вересня 2010 в 11:26 - Христина


Компанія En+ планує подвоїти запаси і видобуток вугілля

Російська En+ Group планує протягом трьох-п’яти років подвоїти запаси енергетичного вугілля до 2 мільярдів тонн і подвоїти видобуток вугілля до 25-30 мільйонів тонн на рік, сказав директор зі стратегії компанії Дмитро Юдін.  



За його словами, компанія веде переговори з китайськими генеруючими і гірничодобувними компаніями про інвестиції у видобуток вугілля для постачання китайських електростанцій і хотіла б створити спільні підприємства з генеруючими компаніями Китаю для поставок електроенергії з Росії.

"У нас є стратегія розвитку вугільного бізнесу, тому що вугілля - це цікавий вид сировини, який приверне великий попит у Китаї та Індії", - сказав Юдін.

Попит на вугілля у важкій промисловості Китаю підвищився в останні роки завдяки економічному зростанню. Експорт російського вугілля в Китай у минулому році зріс до 12 мільйонів тонн з 760.000 тонн у 2008 році.

En+ Group, що належить мільярдерові Олегу Дерипасці, має більш 100.000 співробітників і працює в гірничодобувній, металургійній і енергетичній галузях. У минулому році група консолідувала енергетичні активи в компанію Євросибенерго, створивши другу найбільшу генеруючу компанію Росії встановленою потужністю 19,5 гігаватт.

Крім цього EN+ володіє виробником феромолібдену Strikeforce Mining and Resources Ltd (SMR) і є великим акціонером Русала - найбільшого в світі виробника алюмінію та глинозему.

Євросибенерго планує провести IPO у Гонконгу в четвертому кварталі, організовуване Deutsche Bank і Bank of China, і виручити до $1,5 мільярдів, за словами джерел. Юдін не прокоментував плани, пов’язані з розміщенням, додавши, що немає термінової необхідності в залученні капіталу на рівні групи.

 

Компанія En+ планує подвоїти запаси і видобуток вугілля


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Дослідження сутності поняття Дослідження сутності поняття "Економічна рівновага" Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті