Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:24 | London, Apr 26 15:24 | New York, Apr 26 11:24
Shanghai, Apr 26 23:24 | Tokyo, Apr 27 00:24 | Sydney, Apr 27 02:24

Французькі профспілки протестують проти підвищення пенсійного віку

Французькі профспілки протестують проти підвищення пенсійного віку




8 вересня 2010 в 12:07 - Христина


Французькі профспілки протестують проти підвищення пенсійного віку

Французькі робітники влаштували загальнонаціональний одноденний страйк і мітинги у вівторок в знак протесту проти запланованого підвищення пенсійного віку, яке є завданням економічної політики президента Ніколя Саркозі.  



Сотні тисяч робітників, у тому числі машиністів, вчителів, пожежників і деяких працівників приватного сектору, взяли участь у протесті у всіх великих містах. Паризьке метро й інші транспортні послуги працювали за скороченим графіком. Згідно з профспілками, понад 2 млн людей взяли участь у демонстрації, хоча за даними поліції ця цифра складає приблизно 1 мільйон.

Профспілки планують зустрітися в середу для обговорення подальших дій. Наймовірніше, буде ще один день страйку, але аналітики говорять, що цього буде замало, щоб зірвати план Саркозі.

Страйк є серйозним випробуванням для Саркозі за менш, ніж два роки до наступних президентських виборів. В даний час його звинувачують у фінансових порушеннях щодо фінансування його виборчої кампанії у 2007. І, незважаючи на свою обіцянку підвищити економіку Франції, рівень безробіття залишається високим, а рівень економічного зростання - низьким. Минулі спроби змінити систему соціального забезпечення Франції призвели до поширених масових акцій протесту і змусили уряд відступити.

Президент Саркозі намагається виправити систему державних пенсій, так як французи живуть довше, тому потрібно підвищити пенсійний вік. Відповідно до консультативної ради уряду, дефіцит системи може досягти € 32 млрд ($ 41,2 млрд.) в цьому році, у тому числі € 15 млрд для пенсіонерів державних установ. Якщо не вносити ніяких змін, то щорічний дефіцит може перевищити € 45 млрд до 2020 року. Президент Саркозі заявив, що підвищення пенсійного віку до 62 років з нинішнього рівня в 60 буде сприяти скороченню дефіциту.

 

Французькі профспілки протестують проти підвищення пенсійного віку


Новини Статті Аналітика
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Шість помилок інвестора, що можуть принести крах Шість помилок інвестора, що можуть принести крах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україні прогнозують дефіцит цукру Україні прогнозують дефіцит цукру Глобальний контроль за глобальними банками Глобальний контроль за глобальними банками I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті