Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 16:51 | London, Apr 26 14:51 | New York, Apr 26 10:51
Shanghai, Apr 26 22:51 | Tokyo, Apr 26 23:51 | Sydney, Apr 27 01:51

Fitch знизило суверенний рейтинг Бахрейну через політичну нестабільність



4 березня 2011 в 14:08 - Христина


Fitch знизило суверенний рейтинг Бахрейну через політичну нестабільність

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило суверенний рейтинг Бахрейну на один щабель - з "А" до "А-". Як зазначає Dow Jones, це на чотири ступені вище "сміттєвого" (junk).



Днем раніше Fitch також знизило рейтинг Тунісу на один щабель - з "ВВВ" до "ВВВ-". Як зазначає Bloomberg, якщо відбудеться ще одне зниження, то Туніс позбудеться інвестиційного рейтингу.

В обох країнах рейтинги були знижені через заворушення на Близькому Сході та Північній Африці. В останні місяці всі великі рейтингові агентства регулярно знижують рейтинги країн з цього регіону, в тому числі Єгипту та Лівії, де зафіксовані найбільш масові зіткнення між владою і опозицією.

Рейтинг Бахрейну раніше вже був знижений агентством Standard & Poor‘s. Інше агентство з великої трійки - Moody‘s - поки просто поставило рейтинг Бахрейну на перегляд.

 

Fitch знизило суверенний рейтинг Бахрейну через політичну нестабільність


Новини Статті Аналітика
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі "стабільного" на "негативний" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Fitch знизило рейтинги Греції Fitch знизило рейтинги Греції У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті