Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:03 | London, Apr 26 01:03 | New York, Apr 25 21:03
Shanghai, Apr 26 09:03 | Tokyo, Apr 26 10:03 | Sydney, Apr 26 12:03

Роснафта збирається завоювати Китай

Роснафта збирається завоювати Китай




29 вересня 2010 в 18:17 - Оксана Кадай-Гриців


Роснафта збирається завоювати Китай

Найбільший нафтовидобувач в Росії Роснафта хотів би постачати газ на зростаючий ринок Китаю, з яким Газпром не може узгодити ціну вже багато років.  



Найбільший нафтовидобувач в Росії Роснафта хотів би постачати газ на зростаючий ринок Китаю, з яким Газпром не може узгодити ціну вже багато років.
Найбільший у світі виробник газу "Газпром", який намагається диверсифікувати ринки збуту, багато років не може узгодити з Китаєм вартість поставок газу, в той час як первісні обсяги - 30 мільярдів кубометрів газу в рік протягом 30 років - були визначені на цьому тижні.
Концерн, що втратив третину експортного виторгу в минулому році через падіння попиту в Європі, планує поставляти Пекіну до 70 мільярдів кубометрів газу на рік, що перетворить азіатську країну на найбільшого споживача російського газу.
Передбачається, що ще 38 мільярдів кубометрів газу на рік мають піти зі Східного Сибіру і Далекого Сходу.
Роснафта стала другим нафтовиробником за останній час, який заявила про бажання постачати газ до Китаю. Раніше про подібні наміри говорила друга за рівнем видобутку нафти в Росії компанія Лукойл, яка може постачати газ до Китаю зі своїх родовищ в Узбекистані.
Глави Роснафти і Лукойла входили до складу делегації президента Росії в рамках його візиту до Китаю на цьому тижні.
ТНК-BP, що займає третє місце в Росії з видобутку нафти, також хотіла постачати газ до Китаю зі свого гігантського Ковиктинського родовища в Іркутській області, однак вирішила збанкрутувати власника ліцензії на видобуток через розбіжності з Газпромом про ціну покупки Ковикти.

 

Роснафта збирається завоювати Китай


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті