Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 16:13 | London, Apr 26 14:13 | New York, Apr 26 10:13
Shanghai, Apr 26 22:13 | Tokyo, Apr 26 23:13 | Sydney, Apr 27 01:13

ФДМ просить суд забрати "Луганськтепловоз" у росіян

ФДМ просить суд забрати "Луганськтепловоз" у росіян




13 жовтня 2010 в 16:15 - Роман Зайцев


ФДМ просить суд забрати "Луганськтепловоз" у росіян

Фонд державного майна звернувся з позовом до Київського господарського суду щодо розірвання договору купівлі-продажу державного пакета акцій "Луганськтепловоза".  



Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу ФДМ.

Згідно з повідомленням, також Фонд держмайна вимагає від покупця "Луганськтепловоза" - керуючої компанії "Брянський машзавод" відшкодувати неустойку за несплату в установлений термін коштів за придбаний пакет "Луганськтепловоза" в розмірі 82 млн. гривень, а також пеню в розмірі 2,177 млн. гривень.

Як зазначили у фонді, причиною для подачі позову послужила несплата Брянським машзаводом заявленої ним на приватизаційному конкурсі суми за держпакет акцій "Луганськтепловоза".

За інформацією прес-служби, позов до господарського суду Києва Фонд держмайна подав 8 жовтня. Суд ще не призначив дату його розгляду.

Як повідомлялося, Київський господарський суд задовольнив позов компанії Mantara Holding і визнав недійсними відразу кілька рішень Фонду державного майна, що стосуються приватизаційного конкурсу з продажу 76,001% акцій ХК "Луганськтепловоз".

Зокрема, за інформацією прес-служби ФДМ, суд визнав недійсним договір купівлі-продажу, укладений Фондом держмайна з покупцем "Луганськтепловоза" - керуючою компанією "Брянський машзавод".

Фонд держмайна чекає офіційного повідомлення про винесене Господарським судом рішення, після чого прийматиме рішення про свої подальші дії.

ФДМ просить суд забрати "Луганськтепловоз" у росіян


Новини Статті Аналітика
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Потенційність підробки від Christie’s Потенційність підробки від Christie’s Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)
ФДМ виконав план надходжень від приватизації ФДМ виконав план надходжень від приватизації Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011)
Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до "Укрнафти" на 454,9 млн доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті