Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:02 | London, Apr 26 15:02 | New York, Apr 26 11:02
Shanghai, Apr 26 23:02 | Tokyo, Apr 27 00:02 | Sydney, Apr 27 02:02

ВР має намір розглянути проект Податкового кодексу 16 листопада

ВР має намір розглянути проект Податкового кодексу 16 листопада




8 листопада 2010 в 17:15 - Роман Зайцев


ВР має намір розглянути проект Податкового кодексу 16 листопада

Верховна Рада України має намір внести до порядку денного засідання парламенту 16 листопада проект Податкового кодексу України. Про це йдеться у розкладі засідань ВР на 16-19 листопада, опублікованому на веб-сайті парламенту України.  



Як зазначається, проект Податкового кодексу України (№ 7101-1 від 21.09.2010 р.) за редакцією Кабінету міністрів України пропонується розглянути у другому читанні.

Нагадаємо, 5 листопада 2010 р. прем‘єр-міністр України Микола Азаров у ході зустрічі із представниками місії Європейського департаменту МВФ заявив, що Податковий кодекс планується прийняти 19 листопада.

"Ми розраховували його вже прийняти, але в силу певних причин, незалежних від нас, цього не вдалося зробити. Зараз ми ставимо для себе дату 19 листопада, щоб уже з 1 грудня почати на його основі розглядати бюджет", - сказав М.Азаров.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада розгляне у другому читанні проект Податкового кодексу 4 листопада ц.р., пізніше голова парламентського комітету із питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік повідомляв, що розгляд перенесуть на 18 листопада ц.р.

ВР має намір розглянути проект Податкового кодексу 16 листопада


Новини Статті Аналітика
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті