Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:40 | London, Apr 26 07:40 | New York, Apr 26 03:40
Shanghai, Apr 26 15:40 | Tokyo, Apr 26 16:40 | Sydney, Apr 26 18:40

Уряд може піти на 5 поступок у спрощеному оподаткуванні

Уряд може піти на 5 поступок у спрощеному оподаткуванні




24 листопада 2010 в 14:50 - Роман Зайцев


Уряд може піти на 5 поступок у спрощеному оподаткуванні

Представники влади та підприємців погодили п'ять можливих змін до Податкового кодексу в частині спрощеного оподаткування.  



За даними "Дзеркала тижня", отриманими від джерел у Кабміні, такі домовленості були досягнуті в ході зустрічі підприємців з першим віце-прем‘єром Андрієм Клюєвим.

Зокрема, планується: збільшити з 600 до 800 тисяч гривень максимальний щорічний дохід підприємців, які працюють на єдиному податку і використовують касовий  апарат.

Збільшити з чотирьох до п‘яти кількість найманого персоналу. Відтермінувати на півроку -до 1 липня 2011 року введення обов‘язкового бухгалтерського обліку. Ввести амністію за залишками товару на 1 січня;

Окрім цього, планується надати право фізичним особам - єдиноподатникам здавати в оренду житлові та нежитлові приміщення при обов‘язковій сплаті податку з фізосіб.

Що стосується змін у сфері адміністрування податків і повноважень Податкової адміністрації, то найбільш конфліктні моменти в даний час розглядаються на нараді представників влади у першого заступника голови Адміністрації президента Ірини Акімової.

У той же час, як повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на свої джерела в оточенні першого віце-прем‘єра, Андрій Клюєв може зустрітися з підприємцями, які протестують проти прийняття Податкового кодексу на Майдані Незалежності в Києві, сьогодні у другій половині дня.

Водночас, згідно з повідомленням координатора комітету захисту підприємців у західному регіоні Євген Шаповаленко, подібна зустріч відбудеться, однак у ній братимуть участь ті люди, яких підприємці не уповноважували на такі дії.

"З віце-прем‘єром зустрічаються ті люди, які не погоджували з підприємцями свої дії", - сказав він.

Нагадаємо, за результатами зустрічі депутатів від Партії регіонів з представниками малого і середнього бізнесу, яка відбулася у вівторок, 23 листопада, була досягнута домовленість про те, що введення в дію двох розділів Податкового кодексу перенесено на II квартал 2011 року.

Зокрема, це 14-й розділ, де мова йде про спрощену систему, і 3-й розділ, де мова йде про податок на прибуток і спрощеній системі для юридичних осіб.

23 листопада в уряді була створена робоча група з питань врегулювання окремих положень нового Податкового кодексу.

Верховна рада прийняла Податковий кодекс 18 листопада. Введення документа в цілому передбачено з 1 січня 2011 року, в той же час, для низки норм передбачений перехідний період від трьох до шести місяців.

Уряд може піти на 5 поступок у спрощеному оподаткуванні


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Управління міжнародними проектами у сфері науково - дослідних і дослідно - конструкторських розробок Управління міжнародними проектами у сфері науково - дослідних і дослідно - конструкторських розробок Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Роль держави у розв’язанні проблем інвестування інноваційної діяльності Роль держави у розв’язанні проблем інвестування інноваційної діяльності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті