Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 21:57 | London, Apr 26 19:57 | New York, Apr 26 15:57
Shanghai, Apr 27 03:57 | Tokyo, Apr 27 04:57 | Sydney, Apr 27 06:57

Підприємці погрожують невиконанням Податкового кодексу

Підприємці погрожують невиконанням Податкового кодексу




19 листопада 2010 в 18:00 - Роман Зайцев


Підприємці погрожують невиконанням Податкового кодексу

Підприємці не збираються виконувати Податковий кодекс у разі його підписання, оскільки документ прийнятий з порушенням чинного законодавства. Про це заявив журналістам на брифінгу член оргкомітету підприємців-страйкарів Олександр Данилюк.  



Як передає ЛІГАБізнесІнформ, на думку представників малого і середнього бізнесу, практика голосування одних депутатів за інших має бути припинена. "Ми вважаємо, що прийнятий документ (Податковий кодекс, - ред.) нелегітимний, і ми його виконувати не будемо. Ми б хотіли, щоб на сьогоднішній день наші міжнародні партнери це усвідомлювали і розуміли, що сьогодні, коли вони надають кредити українській державі, коли вони розраховують на те, що справді цей Податковий кодекс працюватиме, щоб у них не було таких ілюзій, тому що коли сто чоловік голосують за 269 і бігають між крісел... Так, раніше ми це приймали, був такий не дуже правильний суспільний договір у цій країні, але тепер ми цю практику вирішили припинити і більше того, якщо вони не схаменуться, то ми будемо продовжувати і з інших нормативно-правових актів", - сказав він.

Нагадаємо, 18 листопада Верховна Рада України прийняла у другому читанні і загалом Податковий кодекс України. За це рішення проголосували 269 з 348 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Вчора було створено координаційну раду підприємців, які виступають проти Податкового кодексу, розробленого урядом Миколи Азарова. Рада вимагає від Президента ветувати Податковий кодекс, в іншому випадку підприємці обіцяють ініціювати проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень Президента України і Верховної Ради. Також вони загрожують безстроковим страйком, початок якої запланований на понеділок, 22 листопада.

Сьогодні, 19 листопада, Верховна Рада внесла поправки до Податкового кодексу, прийнятого вчора. За прийняття відповідного рішення проголосували 258 народних депутатів з 356. Всього зміни становлять 18 сторінок тексту.

Підприємці погрожують невиконанням Податкового кодексу


Новини Статті Аналітика
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для "спрощенців" Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У травні презентують зміни до Податкового кодексу У травні презентують зміни до Податкового кодексу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті