Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:50 | London, Apr 26 01:50 | New York, Apr 25 21:50
Shanghai, Apr 26 09:50 | Tokyo, Apr 26 10:50 | Sydney, Apr 26 12:50

Українці вклали у нерухомість 564 млн. доларів

Українці вклали у нерухомість 564 млн. доларів




18 січня 2011 в 09:55 - Роман Зайцев


Українці вклали у нерухомість 564 млн. доларів

Минулого року українці вклали в нерухомість близько півмільярда доларів - це стільки, скільки й 2009-го, порахували ріелтори. Виключенням став лише сегмент елітного житла, в якому кількість угод збільшилась на 9%.



"2010 рік ми можемо сміливо назвати роком стабілізації. І ця стабілізація простежувалася у всьому, починаючи від цін і по рівню капіталізації ринок був достатньо стабільний, починаючи з 2010 року, і по рівню звернень і звичайно по кількості операцій", - каже генеральний директор агентства нерухомості Ірина Луханіна.

Поточного року експерти очікують збільшення кількості операцій з нерухомістю, втім, значного зростання цін не прогнозують.

"Починаючи десь з другої половини березня у нас буде достатньо серйозна активність в обох сегментах: і у продажах і в оренді. Це вже видно по активності сьогодні", - каже генеральний директор агентства нерухомості Ірина Луханіна.

За словами учасників ринку, минулого року з ринку майже зникли спекулятивні угоди, оскільки більшість покупців купують нерухомість для себе. Відтак, кажуть, підвищилися вимоги до якості житла.

Українці вклали у нерухомість 564 млн. доларів


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому
Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні
Більше 70% українців бояться різкого підвищення цін Більше 70% українців бояться різкого підвищення цін Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Туристичний потік українців в Туреччину зріс на 22% Туристичний потік українців в Туреччину зріс на 22% Куди небезпечно інвестувати Куди небезпечно інвестувати ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Українці не довіряють гривні Українці не довіряють гривні 10 порад щоб отримати іпотечний кредит 10 порад щоб отримати іпотечний кредит Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті