Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 21:18 | London, Apr 26 19:18 | New York, Apr 26 15:18
Shanghai, Apr 27 03:18 | Tokyo, Apr 27 04:18 | Sydney, Apr 27 06:18

І знову виросли Ціни на житло в 10 мегаполісах США

І знову виросли Ціни на житло в 10 мегаполісах США




29 вересня 2010 в 11:37 - Оксана Кадай-Гриців


І знову виросли Ціни на житло в 10 мегаполісах США

  Про це свідчать індекси цін на житло S & P Case-Shiller, представлені у вівторок.        



   Однак зростання цін продовжив сповільнюватися і був нульовим з урахуванням корекції на сезонні коливання, так як імпульс, породжений урядової податковою пільгою, продовжив слабшати.
Ціни на житло почали рости в квітні, чому посприяло закінчення строку дії податкової пільги, наданої американцям, які вперше купують житло. Пільга сприяла зростанню числа охочих купити будинок. До цього ціни на житло падали протягом шести місяців поспіль.
Покупці та продавці будинків протягом декількох місяців перебували в безвихідній ситуації: продавці не хотіли знижувати ціни, а покупці залишалися осторонь. Але це протистояння, можливо, трохи послабився. Це випливає з нових даних, опублікованих минулого тижня Національною асоціацією ріелторів (NAR). Згідно з цими даними, продажі на вторинному ринку житла / в серпні / зросли на 7,6% з надзвичайного низького рівня в липні.
Тим не менш, ринок житла стикається з проблемами через зберігається високого безробіття і слабшає впливу податковою пільгою. У S & P попереджали в минулому місяці, що відновлення цін на житло може сповільнитися, відзначивши, що дані по ринку житла та іпотечними кредитами вказували на менший зростання в майбутньому.
Згідно зі звітом S & P Case-Shiller, індекс цін на житло для 10 мегаполісів США виріс у липні на 0,8% в порівнянні з червнем. Індекс для 20 мегаполісів виріс на 0,6%. З урахуванням корекції на сезонні коливання індекс цін на житло для 10 мегаполісів не змінився в порівнянні з червнем, а індекс цін на житло для 20 мегаполісів знизився на 0,1%.
У порівнянні з тим же періодом попереднього року нескоригований індекс цін на житло для 10 мегаполісів США виріс у липні на 4,1%, а індекс для 20 мегаполісів - на 3,2%.
Девід М. Бліцер, голова групи, що займається розрахунком індексу цін на житло в S & P, зазначив, що надалі ціни все ще можуть "побачити деяку залишкову підтримку" від податкової пільги для покупців житла. Але "виходячи з спостерігається останнім часом поведінки ринку житла, стабільні ціни здаються більш вірогідними", сказав він.
Місячний зростання цін очолив Детройт - місто, по економіці якого сильно вдарила рецесія - де ціни виросли на 1,6%, а також Нью-Йорк, де ціни виросли на 1,3%. Лас-Вегас знову очолив список мегаполісів, де ціни знизилися. Тут спостерігалося зниження цін на 0,8%.
 

І знову виросли Ціни на житло в 10 мегаполісах США


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
В Україні у І кварталі введено в експлуатацію на 1,4% менше житла В Україні у І кварталі введено в експлуатацію на 1,4% менше житла Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті