Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:16 | London, Apr 26 17:16 | New York, Apr 26 13:16
Shanghai, Apr 27 01:16 | Tokyo, Apr 27 02:16 | Sydney, Apr 27 04:16

Сектор онлайн-ігор готується до хвилі M&A

Сектор онлайн-ігор готується до хвилі M&A




11 жовтня 2010 в 12:25 - Христина


Сектор онлайн-ігор готується до хвилі M&A

Сектор онлайн-розваг стоїть на порозі нової хвилі консолідації: гіганти інтернет-і медіа-галузей, такі як Google Inc і News Corp, прагнуть зміцнити свою присутність пошуком нових підходів до користувача.  



Сектор онлайн-ігор, орієнтованих на користувачів соціальних мереж, продовжує зростати двозначними темпами, і все більше число компаній придивляється до найбільш успішних гравців, таких як Zynga, Kabam або Crowdstar, говорять аналітики і директора.

"Насправді всі ведуть переговори з усіма, кожен потенційний покупець, ймовірно, говорить майже з кожною компанією, що робить соціальні ігри", - сказав Тім Чанг, голова Norwest Venture Partners, що інвестує в компанію Playdom.

Так, менеджери не виключають, що Microsoft Corp купить одну з компаній сектору для розвитку своєї інтернет-орієнтованої ігрової консолі Xbox.

Зі свого боку директора ігрового сектора могли б бажати диверсифікації заради скорочення своєї залежності від однієї платформи, особливо після того, як Facebook посилив правила захисту приватної інформації, ускладнивши користувачам оприлюднення їх ігрових успіхів.

Інвесторам популярна онлайн-гра дає вже готову спільноту з сотень тисяч або мільйонів користувачів.

Так, близько 30 відсотків користувачів Facebook грають у такі ігри як Farmville або Mafia Wars, які на відміну від звичайних комп’ютерних ігор вимагають активного спілкування гравців між собою.

Загальний ринок внутрішньоігрових предметів для різних ігор оцінюється в $1,6 мільярди на рік. Так, ви можете купити за $20 трактор для гри Farmville від Zynga або за $224 - 1.000 очок досвіду в Mafia Wars. Очікується, що цей ринок досягне $2,1 мільярди в 2011 році.

Інтерес до онлайн-ігор виявляють медіа-корпорації, які прагнуть розширити аудиторію для своєї реклами або замістити рекламну виручку доходами від онлайн-ігор.

Такий гігант як Zynga оцінюється аналітиками в $3-5 мільярдів, і інвестори не виключають первинного розміщення акцій компанії.

Можливо, що першочерговими цілями для поглинання стануть менш великі фірми, такі як Crowdstar, RockYou! і Kabam.

 

Сектор онлайн-ігор готується до хвилі M&A


Новини Статті Аналітика
В Google Maps з’явилися перші підводні панорами В Google Maps з’явилися перші підводні панорами 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Google Inc. збільшила чистий прибуток на 17,3% Google Inc. збільшила чистий прибуток на 17,3% Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Виручка компанії Google виросла на 27% до $8,58 млрд. Виручка компанії Google виросла на 27% до $8,58 млрд. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Google інвестувала $ 168 млн в найбільшу сонячну електростанцію у світі Google інвестувала $ 168 млн в найбільшу сонячну електростанцію у світі Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті