Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:29 | London, Apr 26 16:29 | New York, Apr 26 12:29
Shanghai, Apr 27 00:29 | Tokyo, Apr 27 01:29 | Sydney, Apr 27 03:29

Nemiroff продав горілки майже на півмільярда доларів

Nemiroff продав горілки майже на півмільярда доларів




10 лютого 2011 в 16:09 - Роман Зайцев


Nemiroff продав горілки майже на півмільярда доларів

Nemiroff Холдинг за підсумками 2010 р. збільшив обсяг продажів продукції на 13,6% - до $473,6 млн., що на $56,8 млн. більше показника 2009 р. Обсяг реалізованої продукції Nemiroff становить 8,29 млн дал. Найбільше зростання демонструють продажі в Україні та Польщі. Про це повідомляє прес-служба підприємства.



На українському ринку підсумковими показниками по продажу протягом року склав більше $221,5 млн. що на 28,9% перевищує показники минулого року. Компанія реалізувала в Україну більше 4,97 млн дал. напоїв (+11,7%). У Польщі зростання обсягу продажів продукції Nemiroff склав 9,6% у грошовому вираженні і 12,3% - у фізичному.

Так, за результатами року компанія збільшила обсяг продажів на ринках країн СНД на 29%, Європи, Азії, США та інших - на 49%. Позитивна динаміка продажів на зовнішніх ринках підкріплюється зростанням відвантажень у міжнародну мережу магазинів безмитної торгівлі - Duty Free, який становив 82%.

Паралельно зростанню продажів продукції Nemiroff Холдинг, значно збільшилась сума податкових відрахувань компанії до бюджетів різних рівнів. У 2010 р. вона склала 211,3 млн дол. (+27%). У тому числі, в Україні сума сплачених податків до державного бюджету склала більше $100 млн. (793,59 млн грн), що на 36% перевищує показники минулого року.

Нагадаємо, Nemiroff Холдинг - виробник алкоголю, продукція якого поставляється в 55 країн світу. Виробничі потужності компанії: 2 лікеро-горілчаних заводу розташовані в місті Немирів (Вінницька обл., Україна).

Розлив продукції в Росії здійснюється на потужностях ВАТ "Лікеро-горілчаний завод" Ярославський "(входить у ФГУП "Росспиртпром").

У жовтні 2010 р. міжнародний бренд Nemiroff почав розлив продукції в Білорусі на потужностях республіканського унітарного підприємства "Мінськ Кристал" (входить до структури концерну "Белгоспищепром").

У структуру холдингу входять керуюча компанія Nemiroff, українська горілчана компанія Nemіroff, ДП "Алко Інвест", торгове представництво Nemіroff у Росії і торгове представництво Nemіroff у Польщі, а також Nemiroff International з штаб-квартирою в Будапешті (Угорщина).

Nemiroff продав горілки майже на півмільярда доларів


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Грошова база в квітні збільшилася до 230 млрд грн. Грошова база в квітні збільшилася до 230 млрд грн. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті