Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 10:43 | London, Apr 26 08:43 | New York, Apr 26 04:43
Shanghai, Apr 26 16:43 | Tokyo, Apr 26 17:43 | Sydney, Apr 26 19:43

Microsoft подає до суду на Motorola

Microsoft подає до суду на Motorola




4 жовтня 2010 в 09:41 - Христина


Microsoft подає до суду на Motorola

Компанія Microsoft звинуватила виробника смартфонів Motorola в незаконному використанні дев’яти патентів в телефонах з операційною системою Google Android.  



Серед спірних патентів - функції синхронізації пошти, календаря і контактів.

Microsoft подала позови до федерального суду США, а також в Міжнародну торгову комісію.

Згідно із заявою компанії, Motorola придбала права на використання ряду патентів на період з 2003 по 2007 рік, а потім не стала продовжувати дію ліцензії.

Згідно позовній заяві, оспорювані технології були використані в смартфонах Motorola Droid 2 і Motorola Charm.

Представники Motorola заявили, що поки не отримали копії позовних вимог, однак мають намір "вести рішучий захист", грунтуючись на власних досягненнях в мобільних технологіях.

Суперечка Microsoft і Motorola є останньою у низці претензій, які висувають один до одного великі гравці на ринку програмного забезпечення.

Так, в серпні цього року Пол Аллен, один із двох засновників фірми Microsoft, подав позови проти таких компаній як Apple, Yahoo, Facebook, Google, eBay, AOL і YouTube, звинувачуючи їх у порушенні прав на патенти, отримані маловідомою сьогодні фірмою Interval Licensing, яку він створив в 1990-і.

За місяць до цього американська компанія NTP, яка відсудила більше 600 млн доларів у виробника телефонів BlackBerry, подала позови ще проти шести компаній, що випускають смартфони або виробляють програми для них.

Компанія Nokia подала в суд на Apple: у позові йдеться, що в планшетному комп’ютері iPad 3G і мобільному телефоні iPhone, що випускаються американським виробником, використані технології, що порушують п’ять патентів фінського гіганта.


 

Microsoft подає до суду на Motorola


Новини Статті Аналітика
В Google Maps з’явилися перші підводні панорами В Google Maps з’явилися перші підводні панорами Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до "Укрнафти" на 454,9 млн доларів Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Microsoft близький до придбання Skype Microsoft близький до придбання Skype Бернард Медофф - шахрай століття Бернард Медофф - шахрай століття I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті