Інвестиції.орг

Kyiv, May 19 04:03 | London, May 19 02:03 | New York, May 18 22:03
Shanghai, May 19 10:03 | Tokyo, May 19 11:03 | Sydney, May 19 13:03

Корпорація Тарути визнала, що загрузла в боргах

Корпорація Тарути визнала, що загрузла в боргах
Теги: ісд, борги
Рейтинг: 0
Голосів: 0




30 вересня 2010 в 17:15 - Роман Зайцев


Корпорація Тарути визнала, що загрузла в боргах

Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД) веде переговори з пулом міжнародних банків про реструктуризацію кредитного портфеля.  



Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу ІСД.

"Корпорація "ІСД" підтверджує факт того, що 23 вересня 2010 року не було проведене погашення єврооблігацій, випущених спеціальною проектною компанією з метою фінансування діяльності металургійних підприємств, що належать ІСД", - ідеться у повідомленні.

"Проте згадане формальне порушення умов проспекту емісії єврооблігацій було цілком очікуваним, про що були проінформовані міжнародні банки, які фінансували діяльність корпорації, зокрема й ті, які є власниками єврооблігацій", - наголошують в ІСД.

У корпорації також зазначають, що разом з іншими промисловими компаніями, які відчули на собі негативний вплив світової фінансової і економічної кризи, ІСД активно веде переговори з пулом міжнародних банків про реструктуризацію кредитного портфеля.

"Переговори перебувають на завершальній стадії. Однією із загальноприйнятих умов ведення переговорів про реструктуризацію кредитного портфеля в міжнародній фінансовій, юридичній і діловій практиці є тимчасове припинення виплат заборгованості абсолютно всім фінансовим кредиторам до остаточного узгодження умов реструктуризації зі всіма кредиторами", - зазначають в ІСД.

Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" заснована в 1995 році і є інтегрованою холдинговою компанією, що володіє пакетами акцій підприємств гірничо-металургійного комплексу.

До складу корпорації входять Алчевський металургійний комбінат, Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського, меткомбінат Dunaferr в Угорщині й ISD - Huta Czestochowa у Польщі.

Наприкінці 2009 року 50% плюс 2 акції корпорації "ІСД" придбала група інвесторів на чолі з російським бізнесменом Олександром Катуніним і за участю "Внєшекономбанку" Росії.

Власниками 49,99% акцій ІСД залишаються Сергій Тарута і Олег Мкртчан.

Раніше низка ЗМІ повідомила, що 23 вересня 2010 року ІСД не погасила єврооблігації.

Корпорація Тарути визнала, що загрузла в боргах


Новини Статті Аналітика
Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС "Фукусіма-1" Як грамотно поводитись з боргами? Як грамотно поводитись з боргами? Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня
Від Ахметова пішли два топ-менеджери Від Ахметова пішли два топ-менеджери 10 цікавих фактів про борги 10 цікавих фактів про борги Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Теплоенергетики заборгували 5,6 мільярда за газ Теплоенергетики заборгували 5,6 мільярда за газ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров призначив винних у газових боргах Азаров призначив винних у газових боргах Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ІСД запустить сталеплавильний завод на Кубані ІСД запустить сталеплавильний завод на Кубані Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Чим би ти не володів, ти або використовуєш це, або втрачаєш!

Генрі Форд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті